Video: Mieletön maaliviivapelastus – Islanders-pakki syöksyi kiekon tielle viime sekunneilla ja sinetöi voiton

Ryan Pulock New York Islanders / Pallomeri.net

NHL:n välierissä nähtiin aivan huikeaa draamaa, kun New York Islanders varmisti voiton Ryan Pulockin huimalla viime hetken pelastuksella.

New York Islanders tasoitti otteluvoitot NHL:n välieräsarjassa Tampa Bay Lightningia vastaan, kun sarjan neljäs peli päättyi Islandersin 3-2-voittoon.

Kuten todella tiukan ja tasaisen pelin luonteelle oli sopivaa, pelattiin ottelun voitosta aivan loppusummeriin asti. Olikin aivan hilkulla, ettei Lightning olisi onnistunut tasoittamaan ja viemään ottelua jatkoajalle.

Aivan varsinaisen peliajan viime sekunneilla Lightning sai pelattua kiekon maalia kohti nousseelle puolustaja Ryan McDonaghille, joka oivallisesti väisti heittäytyneen Islandersin pelaajan ja pyörähti tehden itselleen hyvän maalipaikan.

Maalivahti Semyon Varlamov näet liukui tilanteeseen aivan liian aggressiivisesti pelaten itsensä ulos tilanteesta. Näin McDonaghilla oli pyörähdyksensä ansiosta edessä yhtäkkiä aivan tyhjä maali ja sinne hän myös kiekkoa yritti sujauttaa.

Islandersin suureksi sankariksi nousi puolustaja Ryan Pulock, joka näki mitä oli tapahtumassa ja syöksyi peittämään maalia. Pulock myös onnistui tempussa ja otti kädellään aivan huikean maaliviivapelastuksen, kun kellossa oli jäljellä enää pari hassua sekuntia. Pulock myös siivosi irtopalan sellaiseen paikaan, ettei Lightning enää uutta tilaisuutta saanut, joten summeri soi, ottelu päättyi ja Pulockin ansiosta sarjan voitot ovat nyt tasan 2-2.

Islanders tasoitti ottelusarjan voitot ja Ryan Pulock nousi sankariksi tällä maaliviivapelastuksella:

Tsekkaa myös: Aleksander Barkov sai arvostetun palkinnon – valittiin NHL:n parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi


Joukkueet: