IS: Naisleijonissa kuohuu – maalivahti Meeri Räisänen hyllytettiin

Naisleijonissa Meeri Räisänen

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Naisleijonien maalivahti Meeri Räisänen on hyllytetty kokoonpanosta.

Naisleijonat on edennyt MM-kisoissa puolivälieriin, mutta keskustelua on riittänyt runsaasti läpi turnauksen eikä otsikot ole olleet positiivisia. Ensimmäinen kohu saatiin aikaiseksi, kun Susanna Tapani jätti USA-pelin väliin ja matkusti ystävänsä häihin.

Tilanne aiheutti valtaisaa kritiikkiä, koska sen katsottiin alentavan naiskiekkoilun arvostusta. Myös monet entiset suomalaiset naiskiekkoilun legendat antoivat rajua palautetta.

Kohun yhteydessä Suomen maalivahti Meeri Räisänen laittoi sosiaaliseen mediaan kuvan, jossa pahoitteli ettei päässyt osallistumaan isänsä synttärijuhliin. Kuvan julkaisun ajankohta osui niin hyvin Tapanin poissaolon kanssa yhteen, että monet katsoivat sen olleen kuitti joukkuekaverilleen.

Nyt Ilta-Sanomat uutisoi, että Räisänen olisi hyllytetty Naisleijonien joukkueesta. Lehden tietojen mukaan syynä on kaukalon ulkopuolinen toiminta. Yksi syy saattaa olla juuri aikaisemmin laitettu päivitys, sillä IS:n mukaan muut pelaajat olivat kokeneet, että Räisänen irvaili onnitteluviestillä maajoukkuejohdolle sekä Tapanille.

Naisleijonien GM Tuula Puputti kiisti IS:lle, että Räisänen olisi hyllytetty, mutta hän ei suostunut kuitenkaan paljastamaan, että onko maalivahti kokoonpanossa seuraavassa ottelussa.


Pelaajat: