Iranin maalivahti loukkaantui karulla tavalla ja kannettiin paareilla pois – päät jysähtivät yhteen oman pakin kanssa

Iran Iranin Alireza Beiranvand
Kuva: Getty Images

Jalkapallon MM-kisoissa nähtiin erittäin ikävä tilanne, kun Iranin maalivahti Alireza Beiranvand loukkaantui yhteentörmäyksessä.

Maanantaina iltapäivällä pelatussa Iran-Englanti ottelussa nähtiin karu yhteentörmäys, kun Iranin maalivahti Alireza Beiranvand ja puolustaja Majid Hosseini törmäsivät rajusti toisiinsa.

Beiranvand ja Hosseini juoksivat toisiaan päin lyöden päänsä todella kovin yhteen. Molemmat jäivät luonnollisesti keräilemään iskun jälkeen, mutta nopeasti oli selvää, että Beiranvand loukkaantui kaksikosta pahemmin.

Peli keskeytyi noin kymmeneksi minuutiksi sillä aikaa, kun häntä hoidettiin kentän pinnassa. Beiranvandin kasvot olivat verillä osuman jälkeen ja näytti siltä, että hänen nenänsä murtui tärskyn seurauksena.

Iran valmistautui loukkaantumisen jälkeen jo maalivahdin vaihtamiseen, mutta pitkän empimisen Beiranvand kuitenkin jatkoi pelaamista. Siitä ei kuitenkaan tullut mitään. Hetkeä myöhemmin Beiranvand vaipui nurmelle ja kakkosmaalivahti vaihdettiin kentälle.

Outo tilanteessa oli se, että Iranin joukkueen lääkintähenkilökunta ei määrännyt Beiranvandia heti vaihtoon, vaan hänen annettiin yrittää pelin jatkamista selvän päävamman jälkeen. Beiranvand vietiin kentältä lopulta paareilla jatkohoitoon.

Iran sai itse ottelussa pahasti käkättimeen, sillä Englanti vei pisteet maalein 6-2.

Iranin maalivahti Alireza Beiranvand ja puolustaja Majid Hosseini törmäävät rajusti yhteen:

Lähikuva kertoo karua kieltä törmäyksen voimasta:

Tsekkaa myös: Fifa teki ennenkuulumattoman uhkauksen – suurmaat eivät uskalla käyttää One Love -kapteeninnauhaa