Video: Ensimmäinen kerta ikinä? – Iranin liigassa tehtiin hyväksytty maali suoraan volttirajaheitosta

Mangan Rahmani Paykan FC Maali suoraan volttirajaheitosta / Pallomeri.net

Iranissa saatettiin tehdä maali, jollaista ei ole aiemmin nähty, kun Mangan Rahmani teki hyväksytyn maalin suoraan volttirajaheitosta.

Jalkapalloa on pelattu järjestäytyneesti jo niin kauan ilman järin mullistavia sääntömuutoksia, että voisi helposti luulla ettei ole mahdollista tehdä enää mitään ennennäkemätöntä.

Iranin liigassa kuitenkin lyötiin maanantaina pöytään niin hämmentävä ja erikoislaatuinen maali, että se saattoi hyvinkin olla ensimmäinen laatuaan koko maailmassa. Harvinainen se joka tapauksessa oli, sillä maali syntyi suoraan volttirajaheitosta ja vieläpä hyväksyttävällä tavalla.

Paykan FC:n Mangan Rahmani on tullut tutuksi Iranin liigan seuraajille rajaheittojen erikoismiehenä ja hänelle on muodustunut tapa linkaista pallo pitkälle tekemällä voltin ennen heittoa. Nyt Rahmani kiskaisi yhden patenttiheitoistaan kohti Gol Goharin maalia ja pallo meni kaiken järjen vastaisesti myös sisään.

Rahmanin kerrassan sensaatiomaista maalia ei toki tietenkään olisi hyväksytty, jos se olisi mennyt suoraan maaliin, mutta koska Gol Goharin maalivahti Alireza Haghighi yritti torjua heittoa ja osui näpeillään hieman palloon, maali hyväksyttiin. Maali merkittiin Haghighin omaksi maaliksi.

Paykan FC voitti ottelun 2–1.

Paykan FC:n Mangan Rahmani tekee maalin suoraan volttirajaheitosta:

Katso myös: Video: Mestarien liigan ottelu PSG-Basaksehir keskeytettiin – 4. erotuomaria syytettiin rasistisesta kielenkäytöstä, pelaajat poistuivat kentältä