Sometähti “Iranin Hulk” debytoi nyrkkeilykehässä – tuloksena pelkkää noloa koheltamista

Iranin Hulk

Sometähti ja kehonrakentaja Sajad “Iranin Hulk” Ghabiri nousi pitkän lupailun jälkeen kehään, eikä lopputulos kestänyt päivänvaloa.

“Iranin Hulkina” tunnettu sometähti ja valtavankokoinen kehonrakentaja Sajad Ghabiri on pitkään uhonnut astuvansa taistelulajien pariin ja nyt hän vihdoin toteutti uhkauksensa astumalla nyrkkeilykehään toisen mörssärin, kazakstanilaisen Almat Bakhytovichin kanssa.

Vaikka on selvää, että jättiläismäinen Ghabiri viettää aikaa treenaten, niin nyrkkeilykehän konkaria hänestä ei saisi tekemälläkään ja kun vastustajalla oli vyöllään edes hieman kokemusta aiheesta, näytti Ghabiri aivan täydeltä turistilta kehässä.

Bakhytovich vei ottelua aivan miten päin vain ja matsi meni Ghabirin epätoivoisuuden puskettua pintaan aivan täydeksi koheltamiseksi, kun Ghabiri yritti käytännössä jyrätä Bakhytovichin yli.

Ottelu ratkesi ensimmäisen erän lopulla Bakhytovichin antamaan oikeaan koukkuun. Ghabirin tankki oli tässä vaiheessa jo aivan tyhjä ja tuomarin päätös oli varmasti molemmille helpotus.

Ghabiri itse pyysi esitystään nöyrästi anteeksi koko Iranin kansalta, mutta hänen valmentajallaan oli tarjota selitys suojattinsa heikolle esitykselle.

– Ottelu ehdittiin sopia, ennen kuin Sajad puhui minun kanssani, eikä ottelua voitu enää perua, koska hän olisi joutunut maksamaan suuren sopimussakon. Me jouduimme ikävään tilanteeseen. Sajad saapui Teheraniin harjoittelemaan, mutta meillä oli pahoja talousmurheita, koska sponsori ei pitänyt sanojaan. Sajad harjoitteli tästä johtuen kanssani vain kahden viikon ajan ja minä sanoin hänelle, ettei hän ole valmis ottelemaan. Mutta minun oli oltava hänen mukanaan, koska hänen oli pakko otella ja jonkun piti valmentaa häntä, Ghabirin valmentaja kommentoi.

“Iranin Hulk” Sajad Ghabiri astui ensimmäistä kertaa nyrkkeilykehään ja jälki oli lähinnä koomista:

Ghabirin tekniikka jätti kauniisti sanottuna hieman toivomisen varaa:

Katso myös: Huimaa kyytiä Keski-Suomen sorateillä – Hayden Paddon julkaisi villiä kuvaa harjoitusajoistaan