Hurja joukkotappelu IV-divisioonan MM-kisoissa – Kuwaitin pelaaja mätki iranilaista vastustajaa mailalla päähän

Iran vs Kuwait IV-divisioonan MM-kisat

IV-divisioonan MM-kisoissa pistettiin kunnon rähinät päälle, kun Iranin ja Kuwaitin joukkueet iskivät kirjaimellisesti yhteen.

Iran ja Kuwait kohtasivat IV-divisioonan, eli kansainvälisen jääkiekon alimman tason MM-kisoissa sunnuntaina ja jälki äityi varsin rumaksi jo ottelun avauserässä.

Peliä ehdittiin pelata vain reilut kuusi minuuttia, kun kentällä alkoi valtava rähinä, josta jaettiin kasapäin kahden minuutin rangaistuksia. Tappelu oli kipakka ja puhdisti kenttää reilulla kädellä, mutta nujakan aikana tapahtui myös törkeitä temppuja. Ensinnäkin Kuwaitin Mohammad ja Salem Alajmi ja Iranin Arshia Ghafoori hyppäsivät ylimääräisinä pelaajina tappeluun mukaan.

Kaiken huipuksi Salem Alajmi käytti mailaansa sotakirveen lailla ja mätki sillä vastustajaa niin selkään kuin päähänkin, eikä pöytäkirjan mukaan saanut näistä todella rumista iskuistaan lisärangaistusta kazakstanilaiselta päätuomarilta.

Kaikki kolme edellä mainittua tosin ajettiin ulos, koska he tulivat ylimääräisinä kentälle. Itse ottelu päättyi Iranin selvään 9-2-voittoon.

Iranin ja Kuwaitin välisessä IV-divisioonan MM-ottelussa pistettiin pystyyn kunnon turpakäräjät:

Katso myös: Andrei Vasilevskiy venyi uskomattomaan mailatorjuntaan – nollasi Kirby Dachin upealla tavalla