Video: Täydellinen pannukakku – Iran-peluri haki volttiheittoa loppuhetkillä

volttiheittoa Iran MM-kisat / Pallomeri.net

Iranin ja Espanjan välisen ottelun loppuhetkillä nähtiin todella mielenkiintoinen suoritus, kun Milad Mohammadi haki sivurajalla volttiheittoa, vaikka kellossa oli aikaa jäljellä 20 sekuntia.

Iran yritti lopussa hakea 1-1-tasoitusmaalia Espanjaa vastaan, mutta kello näytti juoksevan valitettavan kovaa. Lopussa maa sai kuitenkin vielä sivurajan Espanjan päädysta ja pääsi nostamaan ryhmityksen ylös. Moni olisi saattanut laittaa nopeasti pallon peliin, jotta peliväline päästään toimittamaan rangaistusalueen sisälle.

Iranin Milad Mohammadi päätyi kuitenkin täysin päinvastaiseen ratkaisuun, sillä mies lähti hakemaan todellista hassuttelua sivurajasta. Palloa nurmikossa tukena käyttänyt Mohammadi yritti kiepsauttaa pallon peliin volttiheitolla, mutta se lässähti sitten täydelliseksi farssiksi.

Mainos alkaa

Aikaa oli kellossa se 20 sekuntia, joten lähes puolet tästä tuhriintui siihen, että Iranin keskikenttäpelaaja haki uuden vauhdin ja tajusi pelata yksinkertaisemmalla tavalla pallon peliin. Kuten olettaa saattoi, niin Iran ei tehnyt ottelussa tasoitusmaalia, joten Espanja nappasi kolme pistettä 1-0-voitolla.

Tsekkaa myös: Video: Iran luuli tasoittaneensa Espanjaa vastaan – maalijuhlinta jatkui jopa koomisen pitkään

Iran-peluri haki tuloksetta volttiheittoa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!