Video: Ipswichin hyökkääjä junaili ovelan loppuhetkien tasoituksen – teki veskarille härskin tempun

Ipswichin Macauley Bonne / Pallomeri.net

League Onessa nähtiin koomista draamaa, kun Ipswichin hyökkääjä Macauley Bonne teki härskin tempun Sheffield Wednesdayn veskarille.

Ipswich ja Sheffield Wednesday tasasivat pisteet maalein 1-1 League Onen lauantain kierroksella, kun Ipswich kiri tasoihin ottelun päätösminuuteilla.

Ipswichin dramaattisen tasoituksen taustalla oli hyökkääjä Macauley Bonnen oivallus. Hän näet jäi edellisen tilanteen jälkeen Wednesday-veskarin selustaan, eikä veskari huomannut tai muistanut hänen olevan siellä.

Bonne kyttäsi rauhassa tilaisuuttaan ja odotti, että veskari päästää pallon käsistään. Bonnella kävi hyvä tuuri, sillä kukaan Wednesdayn pelaajista ei myöskään ehtinyt huomaamaan häntä ajoissa ja varoittamaan pahaa-aavistamatonta maalivahtia.

Bonne iski juuri oikealla hetkellä ja yritti pistää palloa maaliin. Hän onnistui riistossaan, mutta viimeistely jäi tekemättä, koska hän ajautui liian pieneen kulmaan. Bonne kuitenkin malttoi etsiä seuraavaa vaihtoehtoa ja syötti joukkuetoverilleen Scott Fraserille, jonka syötöstä Conor Chaplin painoi pallon tyhjään maaliin.

Ipwsichin Macauley Bonne yllättää Sheffield Wednesdayn veskarin härskillä tavalla:

Katso myös: Video: Robin Lod teki Minnesotan seurahistorian nopeimman osuman