Video: Intian krikettipelaajalta täysin älytön suoritus – pelasti koppinsa aivan fantastisella oivalluksella

Intian Harleen Deol / Pallomeri.net

Intian naisten krikettimaajoukkeen Harleen Deol teki mielettömän tempun pelastaessaan jo sinänsä upean koppinsa huikealla oivalluksella.

Kriketti on meille suomalaisille hyvin vieras laji, jonka pistelaskuunkin sisälle pääseminen tuntuu vaativan korkeamman luokan matemaattista ymmärrystä, mutta Intian ja Englannin naisten maajoukkueiden välisessä ottelussa nähtiin hetki, jota arvostaakseen ei lajista tarvitse ymmärtää juuri mitään.

Tämä tapahtui, kun Intian Harleen Deol juoksi erään englantilaisten lyönnin perään ja onnistui koppaamaan sen aivan kentän rajan tuntumassa.

Deol tajusi, että hänen liikkeensä oli jatkumassa ja näin hän oli ajautumassa ulos kentältä, mikä olisi vesittänyt jo sinänsä vaativan ja näyttävän kopin, jonka hän hetkeä aiemmin oli ottanut.

Aivan sekunnin murto-osissa Deol keksi miten hän voisi pelastaa tilanteen. Hän heitti juuri koppaamansa pallon takaisin ilmaan, astui raja-aitojen yli, pysäytti liikkeensä, hyppäsi aitojen yli ja koppasi pallon uudestaan ennen kuin se osui maahan.

Näin Deol sai pelastettua koppinsa ja osoitti aivan mielettömän nopeaa tilanteen hahmottamista, pelinlukua sekä tietenkin fyysisesti aivan huikeaa suorittamista.

Jopa Englannin krikettimaajoukkueen virallinen tili äityi kehumaan Deolin suoritusta ja julkaisi siitä myös videoklipin.

Intian Harleen Deol osoittaa aivan huikaisevaa taitoa ja peliälyä pelastaessaan koppinsa:

Katso myös: Video: UFC:n huippumatsi päättyi tylysti – Conor McGregor taittoi jalkansa karmealla tavalla