Video: Käsittämätön aivopieru – Internacional-peluri painoi pallon vastustajan syötöstä oman maalin kattoon

Ze Gabriel Internacional / Pallomeri.net

Internacional sai kunnolla selkäänsä Brasilian Serie A:ssa ja nöyryytyksen huipensi Ze Gabriel aivan huikaisevalla omalla maalillaan.

Sunnuntai-illan Brasilian Serie A:n kierroksella nähtiin reippaat murskajaiset, kun Fortaleza ja Internacional iskivät yhteen. Fortaleza oli suorastaan julma isäntä ja takoi taululle lukemat 5-1.

Nöyryytys kiteytyy oivasti Fortalezan 4-0-maaliin, joka syntyi Internacionalin Ze Gabrielin toimesta. Fortalezan hyökkääjä murtautui rangaistusalueelle, mutta jäi vähän pieneen kulmaan. Ze Gabriel oli toisen Internacionalin puolustajan kanssa tulossa taustalta tilanteeseen, joten hyökkääjä ei voinut enää syöttääkään toiseen aaltoon.

Mainos alkaa

Hän päätti kokeilla sijoitusta, joka lähti vikasuuntaan, jos sitä ajattelee sijoituksena, mutta onnettomuudessa oli kosolti onnea. Ze Gabrielille näet sattui maailmanluokan aivopieru, kun hän yritti vetäistä palloa päätyrajasta yli. Hän kajauttikin pallon komealla laakilla aivan maalin kattoon ja näin jo menetetyltä näyttänyt tilanne muuttuikin Fortalezan maalijuhliksi.

Internacional-pakki Ze Gabriel viimeistelee komeasti, mutta väärään päätyyn:

Katso myös: Video: PEPO:n peluri taituroi uskomattoman maalin kakkosessa – piti pakkeja täysin pilkkanaan