Video: Ciro Immobile huitaisi Arturo Vidalia – tuomari palkitsi punalapulla

interin Arturo Vidal Giro Immobile serie a - pallomeri.net

Lazion ja Interin välillä vietettiin tulikuumaa sunnuntai-iltapäivää Italian Serie A:ssa. Molemmat joukkueet saivat ottelussa yhden punaisen kortin.

Ensimmäinen punalappu jaettiin 69. minuutilla Lazion Ciro Immobilelle, joka kaatuessaan huitaisi Arturo Vidalia kasvoihin, ja tämä kaatui teatraalisesti naamaansa pidellen nurmen pintaan.

Tämä punainen kortti saattoikin lyönnin tahallisuuden vuoksi olla oikeutettu, mutta todellinen älyttömyys oli luvassa noin varttia myöhemmin.

Interin Stefano Sensi oli heittämässä rajaheittoa, kun Lazion Patric tuli estämään häntä. Sensi työnsi Patricia kaulan seutuvilta, minkä seurauksena tämä heittäytyi suutaan pidellen kentän pintaan – toki vasta tajuttuaan, että niin tulisi tehdä.

Mainos alkaa

Sensille nostettiin keltainen, ja tämän jälkeen punainen.

Tuomari oli pitänyt ensimmäisen keltaisen kortin erinomaisesti omana tietonaan, sillä edes ottelun tilastoista ei vielä ottelun päätyttyäkään näkynyt, että Sensillä oli jo keltainen alla. Tästä syystä punainen kortti aiheuttikin jo muutenkin sekavassa tilanteessa entistä kovempaa parranpärinää.

Hidastus osoittaa sen, ettei Sensin töytäisy suinkaan osunut sinne, mihin Patric näytti häneen sattuvan. VAR olisi varmasti kertonut tilanteen oikean laidan, mutta videotarkastusta saa käyttää vain suoran punaisen kortin tapauksessa.

Itse ottelu päättyi tasatulokseen 1-1.

Ciro Immobilen punainen:

Interin Stefano Sensin toinen keltainen kortti:

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös Twitterissä.