Inter sai kovat rangaistukset rasismista – jopa koko sarjan keskeyttämistä mietittiin

Inter sai kovat rangaistukset rasismista – jopa koko sarjan keskeyttämistä mietittiin

Inter Milan on saanut Italian jalkapalloliitolta kovat rangaistukset faniensa esittämistä rasistisista huudoista Napoli-pelissä.

Serie A on kohun keskellä, sillä Napolin tähtitoppari Kalidou Koulibaly sai kuulla rasistisia huutoja keskiviikkona pelatussa Inter-ottelussa. Vierasjoukkuen päävalmentaja Carlo Ancelotti pyysi useampaan otteeseen ottelun keskeyttämistä, mutta se ei ikinä toteutunut, vaan kamppailu pelattiin loppuun.

Italian jalkapalloliitto puuttui vakavaan ongelmaan nopeasti, sillä se ilmoitti jo torstaina, että Interille on langetettu rangaistus kannattajien käytöksestä. Seura joutuukin pelaamaan kaksi seuraavaa kotiottelua tyhjille katsomoille. Tämän lisäksi seuran fanikatsomo tulee olemaan tyhjänä yhden ylimääräisen pelin ajan.

Italian jalkapalloliiton puheenjohtaja Gabriele Gravina kertoi italialaismedialle, että jopa koko sarjan keskeyttäminen oli harkinnassa.

Carlo Ancelotti puolestaan kertoi, että mikäli hänen joukkueensa vielä kohtaa rasismia, niin hän käskyttää pelaajat pois kentältä.

Jaa tämä:

Joukkueet: ,

Aiheeseen liittyvät julkaisut