FC Inter ottaa 6 katsojaa sisään – jokaiselle katsojalle oma katsomolohko

inter kups yleisörajoitukset - pallomeri.net

FC Inter tiedotti keskiviikkona, että se ottaa sunnuntain Haka-otteluun katsojia. Mitään yleisöryntäystä ei kuitenkaan ole luvassa, sillä Veritas Stadionille päästetään 6 ihmistä.

Interin tapahtumapäällikkö Lauri Kemppainen sanoo, että keskusteluja suuremmankin määrän ottamisesta on käyty – vielä kuitenkin laihoin tuloksin.

– Meillä on Veritas Stadionilla erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa turvallisia tapahtumia ulkotiloissa ja nyt myös viime vuodelta hyvää kokemusta otteluiden järjestämisestä korona-aikana. Olemme valmiita toteuttamaan kaikki tarvittavat toimenpiteet ja noudattamaan kaikkia rajoituksia yleisön saamiseksi jälleen katsomoihin, Kemppainen sanoi seuran tiedotteessa.

– Kävimme tältä pohjalta keskusteluja paikallisen aluehallintoviraston kanssa alkuviikosta ottelutapahtumien järjestämisestä meidän olosuhteissamme. Lopputuloksena AVI on katsonut sopivaksi katsojamäärärajaksi meidän otteluissamme tällä hetkellä kuusi katsojaa. Otamme siis korkeimman sallitun määrän katsojia.

Kuusi paikkaa arvotaan kausikorttilaisten kesken. Jokaiselle katsojalle annetaan oma, yli 400-paikkainen katsomolohkonsa, josta oman paikkansa saa itse valita.

Sunnuntain ottelu FC Hakaa vastaan on Interille kauden kolmas. Joukkue avasi kautensa 1-0-kotivoitolla KuPS:sta, mutta taipui FC Lahdelle vieraissa lukemin 2-1.

Lue myös: Huuhkajat sai huonoja uutisia – Teemu Pukki viikoiksi sivuun


Joukkueet: