Inter Milanin urheilujohtaja Piero Ausilio teki erikoisen paljastuksen – kyttää pelaajiensa puolisoita

Piero Ausilio Inter Milan

Inter Milanin urheilujohtaja Piero Ausilio teki erikoisen paljastuksen koskien somekäyttäytymistään liittyen pelaajien puolisoihin.

Inter Milanin urheilujohtaja Piero Ausilio paljasti vähintäänkin erikoisen tapansa ollessaan puhujana Milanossa järjestetyssä yleisötilaisuudessa. Ausilio näet paljasti luoneensa Instagram-tilin vain kytätäkseen pelaajiensa vaimoja ja tyttöystäviä.

– Minulla ei ole virallista Instagram-tiliä, mutta tein yhden, koska pelaajan julkkisvaimo aiheutti minulle ongelmia, hän sanoi brittilehti The Mirrorin mukaan.

Hän kuitenkin vakuuttaa, että kyseessä on puhtaasti työasia.

– Monia asioita, esimerkiksi pelaajan luonteesta, voi oppia ja ymmärtää seuraamalla vaimoja ja tyttöystäviä. Tein tämän erään pelaajan vaimon takia, joka aiheutti minulle todella paljon ongelmia, Ausilio sanoi kertomatta millaisista ongelmista oli kyse.

Monet Twitter-käyttäjät kuitenkin epäilevät nyt, että kyseinen henkilö olisi ollut Interiä kaudet 2013–20 edustaneen Mauro Icardin vaimo Wanda Nara. Hän toimi miehensä agenttina, eikä hänen välinsä Interin johtoportaan kanssa olleet erityisen lämpimät.

Tsekkaa myös: Arsenal-vahti Karl Hein tunaroi treenipelissä – lähti kauas maaliltaan ja antoi harhasyötön, josta vastustaja rokotti


Joukkueet: