Inter Milan ei innostunut David Beckhamin MLS-seuran nimestä – nimenvaihto edessä kauden kynnyksellä?

Inter Milan ei innostunut David Beckhamin MLS-seuran nimestä – nimenvaihto edessä kauden kynnyksellä?

David Beckhamin MLS-seura Inter Miami voi joutua vaihtamaan nimensä juuri ennen debyyttikauden alkua, koska Inter Milan nosti nimestä metelin. 

David Beckhamin johtaman MLS-seura Inter Miamin debyyttikausi alkaa maaliskuun ensimmäisenä päivänä, mutta voi olla, että seura joutuu aloittamaan pelit eri nimellä. Serie A:n suurseura Inter Milan haastoi Beckhamin seuran oikeuteen tavaramerkin rikkomisesta ja on näillä näkymin voittamassa oikeusprosessin.

Inter Milanin argumentti on, että nimi ”Inter” yhdistetään niin vahvasti heihin, että Inter Miamin nimi saisi ihmiset luulemaan seurojen olevan kytköksissä toisiinsa.

Yhdysvaltojen patentti- ja tavaramerkkitoimisto on jo hylännyt toisen Inter Miamin kahdesta argumentista. Tämä ennustanee sitä, että Inter Miami todella joutuu lopulta vaihtamaan nimensä.

– Patentti- ja tavaramerkkitoimisto totesi, että vaikka Inter-nimisiä jalkapalloseuroja on maailmalla useita, kuten SC Internacional (Brasilia), Inter Nashville FC, Inter Atlanta FC, FC Inter Turku, NK Inter Zapresic (Kroatia), Inter Leipzig (Saksa) ja Inter de Grand-Goave (Haiti), niin se ei todista, että MLS:llä olisi voimassa oleva omistusoikeus nimeen Inter, kertoi miamilaisseuran asianajaja David Winkler Law.com-sivuston haastattelussa.

Inter Milan haki vuonna 2014 Patentti- ja tavaramerkkitoimistolta yksinoikeutta Inter-nimeen Yhdysvalloissa. Hakemus oli voimassa aina vuoteen 2018 asti, jolloin seura luopui hakemuksestaan.

 

Tsekkaa myös: Video: Pallo päätyi hankalaan paikkaan NBA:ssa – jättiläismäinen Boban Marjanovic pelasti tilanteen

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut