Inter Miamin finaalista tuli uskomaton trilleri – vasta 22. laukoja toi ratkaisun rankkarikisassa

Inter Miamin
Kuva: Getty Images

Nashville SC:n ja Inter Miamin välinen Leagues Cupin finaali päättyi hurjaan trilleriin, sillä voittaja ratkesi vasta rankkarikisan 11. parissa.

Inter Miamin upea marssi Leagues Cupissa sai arvoisensa kruunun, mutta helpolla se ei tullut. Joukkue eteni finaalissa johtoon Lionel Messin maalilla, joka oli huikaisevaa katseltavaa. Nashville tuli kuitenkin tasoihin ja vei ratkaisun rankkarikisaan.

Rankkarikisa venyikin sitten astetta pidemmälle, kun ratkaisua ei vain saatu aikaiseksi. Paras mahdollisuus tuli Inter Miamin Victor Ulloalle, joka viidentenä ampujana olisi onnistuessaan varmistanut mestaruuden.

Ulloan yritys kuitenkin torjuttiin ja pilkkukisa sai jatkoa. Tämän jälkeen molempien joukkueiden pelaajat iskivät maaleja jäätävällä tarkkuudella, joten oltiin siinä pisteessä, että kummankin veskarit joutuivat ampumaan.

Inter Miami -vahti Drake Callender tuli ensimmäisenä vuoroon ja upotti pallon maalin kattoon. Nashville SC:n Elliot Panicco puolestaan epäonnistui, joten Robert Taylorin edustaman seuran juhlat olivat valmiit alkamaan.

Inter Miamin mestaruus ratkesi vasta rankkarikisan 11. parissa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!


Joukkueet: ,