Video: Noloa draamaa – Inter putosi Eurooppa-liigasta tekemällä oman maalin jatkoajalla

Juuso Hämäläinen FC Inter / Pallomeri.net

FC Inter putosi myöhään torstai-iltana Eurooppa-liigasta dramaattisesti vietyään pelin jatkoajalle ja tekemällä sen aikana oman maalin.

Kaikkien suomalaisjoukkueiden tie nousi pystyyn Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella, kun Honka hävisi Aarhusille, Ilves Shamrock Roversille ja FC Inter Honvedille.

Interin eurotaival päättyi varsin dramaattisesti ja nolosti. Isäntäjoukkue Honved meni johtoon 90. minuutilla ja näytti vievän voiton, mutta Inter onnistui tasoittamaan heti aloituspotkun jälkeen ja viemään pelin jatkoajalla. Honved protestoi ankarasti Interin tasoitusta, sillä maalia vaikutti edeltävän käsivirhe.

Jatkoajan ensimmäinen puolisko oli aivan lopuillaan, kun Honvedin ensimmäisen osuman viimeistellyt Boubacar Traore rynni kohti Interin maalia.

Mainos alkaa

Puolustaja Juuso Hämäläinen yritti liukua pallon pois Traoren ulottuvilta ja onnistuikin tässä, mutta lopulta täysin väärällä tavalla. Pallo lähti Hämäläisen liukutaklauksesta voimalla kohti takakulmaa ohittaen maalivahti Henrik Moisanderin.

Inter ei enää kyennyt tasoittamaan, joten Honved paineli toiselle kierrokselle 2-1-voitolla.

Inter-pakki Juuso Hämäläinen tekee oman maalin jatkoajalla:

Katso myös: Video: Selostaja venyi uskomattomasti Ilveksen europelilähetyksessä – yhteys katkesi, selosti liveseurannan kautta


Joukkueet: