Hämmentävä tilanne Veikkausliigassa – Interin maalivahti Eetu Huuhtanen sai todella erikoisen ulosajon

Eetu Huuhtanen FC Inter

Veikkausliigassa nähtiin sekava tilanne, jonka päätteeksi Interin maalivahti Eetu Huuhtanen sai erikoiselta vaikuttaneen ulosajon.

Tuskaista kautta Veikkausliigassa pelaava FC Inter sai tililleen jälleen kehnon tuloksen, kun Ilves haki vieraspisteet maalein 2-0. Ottelun lopullinen käännekohta nähtiin 62. minuutilla, kun Inter joutui alivoimalle maalivahti Eetu Huuhtasen saatua vähintäänkin erikoisen ulosajon.

Tämä tapahtui tilanteessa, jossa Ilveksen maalivahti Otso Virtanen antoi nopean ja pitkän avauksen tavoitellen kärjessä pinkonutta Santeri Haaralaa. Hän ei palloon kuitenkaan päässyt, vaan siihen kiilasi Interin Bismark Ampofo. Samaan aikaan Huuhtanen säntäsi rangaistusalueen ulkopuolelle puuttuakseen tilanteeseen.

Mainos alkaa:

Tilanne muuttui sekavaksi, kun Ampofo puski pallon kohti Huuhtasta, jonka jälkeen Huuhtanen ajautui pelaajien väliin ottaen pienen kosketuksen Haaralaan. Ampofo ja Haarala jatkoivat kilpajuoksuaan hetken, ennen kuin erotuomari Joni Hyytiä puhalsi pilliinsä ja nosti lopulta Huuhtaselle punaisen kortin.

Ratkaisu tuntuu hyvin erikoiselle, sillä jos Huuhtanen edes osui palloon, mitä ei videolta voi aukottomasti todeta, niin Ampofo kuitenkin puski pallon häntä päin. Ottelun selostaja puolestaan spekuloi Hyytiän nähneen tilanteen siten, että Huuhtasen häviävän pieni kontakti olisi vienyt Haaralalta selvän maalintekopaikan ja punainen kortti olisi noussut sen takia.

Ottelu jatkui loppuun asti Ilveksen komennossa ja Roope Riski iski aivan lisäajan lopussa vieraiden toisen maalin.

Interin Eetu Huuhtanen sai hyvin erikoiselta vaikuttaneen ulosajon ottelussa Ilvestä vastaan:

Katso myös: Röyhkeä voittomaali – Higashiyaman pelaaja piileskeli Otanin maalivahdin takana ja yllätti tämän totaalisesti


Joukkueet: