Inter ja Bayern München kohtaavat keskiviikon huippukamppailussa

Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Mestarien liigassa nähdään keskiviikkona mielenkiintoinen taisto, kun Inter ja Bayern München iskevät yhteen klo 22:00.

Inter – Bayern München

Interin alkukausi Serie A:ssa on ollut hankala, sillä joukkue on hävinnyt viidestä ensimmäisestä ottelustaan kaksi. Myös Bayernilla on pistemenetyksiä tilillään kahden tasapelin muodossa, mutta peliesitykset näissäkin ovat olleet ylivoimaisia, joten varianssi on vain tällä kertaa pyllistänyt hallitsevan Bundesliigan mestarin suuntaan.

Bayernilla on selvästi paremmin pullat uunissa kuin Interillä, joka lähtee otteluun vieläpä ilman Romelu Lukakua. Vaikka Interiltä löytyy laatua runsaasti ja kotietukin on puolellaan, niin Bayern on sen yhden askeleen edellä.

Laitetaan lapulle vierasvoittoa, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.87.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!