Inter ja Barcelona kohtaavat Mestarien liigassa tiistaina

MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Mestarien liigan lohkovaihe jatkuu tiistaina ja kenties illan mielenkiintoisin ottelu on Milanossa pelattava Inter-Barcelona.

Inter – Barcelona

Kesällä kovia hankintoja tehnyt Barcelona on saanut loistavan startin kauteen, sillä joukkue majailee La Ligassa piikkipaikalla yhdessä Real Madridin kanssa. Mestarien liigassa tuli viime kierroksella tappio, kun Bayern München oli tehokkaampi kotikentällään. Nyt Milanossa panokset ovat isot, sillä toinen näistä suurseuroista jäänee alkulohkoon. Näin ollen keskinäiset nousevat suureen rooliin.

Jos on ollut Barcelonan meno kotimaassa vakuuttavaa, niin samaa ei voi sanoa Interistä. Joukkueella on jo neljä tappiota kahdeksaan peliin, joten paniikkinappula on hieman näkyvissä.

Barcelonan materiaali on jo selvästi kovempi, joten edes kotietu ei riitä kääntämään tarpeeksi vaakakuppia Interille.

Laitetaankin lapulle Barcelonan voitto, josta markkinoiden korkein kerroin on tällä hetkellä saatavilla Coolbetilta 1.81.