Inter – AC Milan näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Inter Zlatan Ibrahimovic AC Milan - pallomeri.net

Italian Serie A:ssa pelataan lauantai-iltana odotettu kohtaaminen, kun Milanon joukkueet iskevät yhteen. Tässä live stream Inter-AC Milan -otteluun.

Inter – AC Milan – ilmainen live stream

Yksi lauantain upeimmista otteluista pelataan Stadio Giuseppe Meazzalla, jossa Internazionale isännöi rakasta kilpakumppaniaan AC Milania.

Lähtökohdat taistoon ei voisi olla juurikaan herkullisemmat, sillä AC Milan on jaettu sarjakärki, kun tilillä on kolmen kierroksen jälkeen yhdeksän pistettä. Sen sijaan Inter on 5. sijalla seitsemällä pisteellään.

Ottelussa nähdään myös kolmen tähtihyökkääjän välinen vääntö, sillä Interin riveissä maaleja takovat Lautaro Martinez ja Romelu Lukaku saavat vastaansa koronaviruksesta tervehtyneen Zlatan Ibrahimovicin.

Mainos alkaa

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoimamme aukeaa sinulle. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Unibet lähettää La Ligan lisäksi suoria lähetyksiä myös muista Euroopan huippusarjoista. Italian Serie A, Saksan Bundesliiga ja Englannin Championship kuuluvat kaikki valikoimaan. Katso lisätietoa muista live stream -lähetyksistä!

LIVE STREAM AUKI!