Täysin älytön loppuratkaisu baseballin farmiliigassa – Indiansin peluri yllätti vastustajat ja varasti kotiin

Indiansin Jared Oliva

Baseballin farmiliigassa nähtiin uskomattoman rohkea ja yllättävä loppuratkaisu, kun Indianapolis Indiansin Jared Oliva varasti kotiin.

Baseballin farmiliiga International Leaguessa nähtiin mahtava loppuratkaisu, kun Indianapolis Indians isännöi Columbus Clippersiä. Ottelu oli yhdeksännen vuoroparin jälkipuoliskolla lukemissa 5-5 ja Columbus oli enää yhden palon päässä ottelun viemisestä jatkovuoropareille.

Indiansilla oli hyvä tilaisuus napata voitto, sillä Jared Oliva oli kolmospesällä valmiina tulemaan kotiin, jos vain sopiva hetki tai lyönti osuisi kohdalle. Olivalla oli kuitenkin sen verran kova hinku kotipesään, ettei hän malttanut odottaa perinteistä kotiutusta.

Oliva odotti, että sieppari heittäisi erään syötön jälkeen pallon takaisin syöttäjälle ja ampaisi matkaan hurjaa tahtia yrittäen varastaa kotiin, vaikka pallo oli vahvasti puolustavan joukkueen hallussa.

Oliva luotti nopeuteensa, eikä suotta. Hänen munakas temppunsa onnistui, sillä vaikka syöttäjä sai pallon nopeasti takaisin siepparille, ehti Oliva syöksyä ohi ja koskettaa kotipesää ennen kuin sieppari pyyhkäisi häntä pallolla. Näin Olivan rohkea temppu kannatti ja onnistui täydellisesti, sillä hänen temppunsa poiki Indiansille ratkaisevan juoksun.

Indianapolis Indiansin Jared Oliva varastaa kotiin ja ratkaisee pelin huikealla tavalla:

Katso myös: 17-vuotias ammattilaisnyrkkeilijä jysäytti tylyn tyrmäysiskun – salamannopea koukku vastapalloon