Pallo jäi kiusallisesti jumiin NCAA:ssa – Indianan cheerleader nousi sankariksi

Indianan yliopiston cheerleader Cassidy Cerny / Pallomeri.net

NCAA:n koripalloturnauksessa jouduttiin hankaluuksiin, kun pallo jäi pahasti jumiin. Indianan cheerleader lopulta pelasti tilanteen.

Yliopistourheiluorganisaatio NCAA:n miesten koripallon mestaruusturnauksen avauskierroksen ottelu St. Mary’sin ja Indianan välillä sai toisella puoliajalla odottamattoman käänteen, joka tuotti kosolti päänvaivaa.

Pelipallo nimittäin jäi karanneen heiton takia jumiin korin telineisiin korilevyn yläpuolelle, eikä ottelun tuomaristo ja pelaajat keksineet keinoa millä pallon saisi vapautettua jumista.

Paikalle tuotiin tuoli, jonka avulla joku pisimmistä pelaajista olisi voinut siihen kurottaa, mutta tuoli oli aivan liian hutera ja kevyt, että se olisi kestänyt pelaajien painoa.

Seuraavana keinona toinen ottelun tuomareista otti kentän kuivaamisen käytettävän mopin kouraansa, astui tuolille ja yritti tökkiä palloa irti, mutta hän ei yltänyt siihen.

Lopulta sankariksi nousi Indianan cheerleader Cassidy Cerny, joka yhdessä joukkuetoverinsa Nathan Parisin kanssa onnistui ratkaisemaan ongelman. Paris nosti Cernyn vaivattoman näköisesti ilmaan, Cerny poimi pallon turvaan ja peli pääsi vihdoin jatkumaan.

Itse ottelu meni selvästi St. Mary’sille pistein 82-53.

Indianan yliopiston cheerleader nousee sankariksi vapauttamalla pallon pahasta paikasta:

Katso myös: Valioliigassa uskomaton välikohtaus – fani laittoi nippusiteillä itsensä kaulasta kiinni tolppaan