Indian Wells: Roger Federer – Peter Gojowczyk | Tässä live stream matsiin!

Indian Wells: Roger Federer – Peter Gojowczyk | Tässä live stream matsiin!

Sveitsiläislegenda Roger Federer aloittaa sunnuntaina urakkansa Indian Wellsissä. Turnauksen matseihin on saatavilla ilmainen live stream.

Indian Wells ATP Masters – tässä live stream turnaukseen!

Roger Federer – Peter Gojowczyk | Indian Wells live stream:

Kauden ensimmäinen Grand Slam Australiassa päättyi Federerin osalta jopa shokkitappioksi luettavaan tulokseen, sillä Stefanos Tsitsipas pudotti sveitsiläisen jo neljännellä kierroksella erin 3-1.

Dubain ATP-turnauksessa helmi-maaliskuun vaihteessa Federer sai kuitenkin revanssin, kun Tsitsipas kaatui finaalissa suoraan 2-0.

Federer pääsi Indian Wellsissä sijoitettuna pelaajana suoraan toiselle kierrokselle, mutta avausvastustaja Peter Gojowczyk on ehtinyt jo pelaamaan Andreas Seppiä vastaan. Sen hän hoiti tyylikkäästi 7-5, 6-4.

Federerin ja Gojowczykin ottelu pelataan mukavaan aikaan, sillä se alkaa toisena kentällä, jossa pelit käynnistyvät klo 21:00. Ennakkosuosikista tuskin on epäselvyyttä, sillä Federerin saksalaisvastustaja löytyy maailmanlistan 85. sijalta.

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri tennis live stream -palvelun.

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut