Imatran Pallo-Veikot lähellä jättimäistä sensaatiota – nouseeko Manse PP kuilun partaalta?

Imatran Pallo-Veikot

Imatran Pallo-Veikot oli ennen kauden alkua yksi mahdollisista putoajakandidaateista, mutta nyt kaudesta on tulossa todellinen satutarina.

IPV selvisi viimeisen kierroksen voitolla pudotuspeleihin mukaan, missä joukkue sai ensimmäisellä kierroksella vastaansa runkosarjan voittaneen Manse PP:n. Hurjia hankintoja ennen kautta tehnyt Manse PP oli yksi suurimmista mestarisuosikeista pudotuspelien alkaessa.

Nyt käsillä on kuitenkin jättimäinen sensaatio, koska IPV vei ensiksi ensimmäisen ottelun vieraissa Tampereella ja nyt sama tulos nähtiin myös kotikentällä Imatralla.

Mainos alkaa

Manse PP tuli toiseen otteluun hurjalla temmolla ja takoi avausjaksolla taululle hurjat lukemat 15-5. Juoksut kuitenkin nollaantuvat toiselle jaksolle, joten sillä ei sunnuntaina ollut mitään merkitystä voiton kannalta. IPV vei toisen jakson tiukan taistelun jälkeen ja voittajaa lähdettiin hakemaan supervuoroparista.

Siellä Imatran Pallo-Veikot olivat vahvempia juoksuin 2-1, joten joukkue nappasi toisen kiinnityksen välieräpaikkaan. Sarja on ensimmäisen kerran katkolla tiistaina, kun joukkueet kohtaavat Tampereella.