Video: Ilya Sorokin sortui todella kyseenalaiseen temppuun – Jake Guentzel rysähti holtittomasti päätyyn

jake guentzel ilya sorokin nhl - pallomeri.net

Pittsburgh Penguins ja New York Islanders avasivat sunnuntaina pudotuspelisarjansa. Yksi puhuttaneista tilanteista oli Ilya Sorokinin suorittama kampitus.

Tilanne nähtiin ottelun avauserän lopulla, kun Pittsburghin Jake Guentzel kiri maalin läheisyydestä kohti päätyyn mennyttä kiekkoa. Tässä kohtaa peliin puuttui Islanders-vahti Ilya Sorokin, joka veti hihastaan todella vaarallisen tempun ja tökkäsi mailallaan Guentzelin luistimiin – tarkoituksenaan mitä ilmeisimmin osua kiekkoon.

Jenkkihyökkääjä menetti tasapainonsa ja rysähti täydestä vauhdista holtittomasti päätyyn. Onnea oli tilanteessa kuitenkin mukana eikä Guentzel loukkaantunut.

Sorokinille tuomittiin kaksiminuuttinen kampituksesta. Sosiaalisessa mediassa riitti kuitenkin keskustelua myös siitä, että tempun vaarallisuuden huomioiden – oli se sitten tahallinen tai ei – isompikaan rangaistus ei olisi ollut mikään oikeusmurha.

Islanders vei ottelun lopulta jatkoajalla vieraslukemin 3-4. Matsin tarkempia tilastoja voit silmäillä NHL:n nettisivuilla.

Tsekkaa myös: Video: Aleksander Barkov tykitti upean osuman playoffs-avauksessa

Jake Guentzel selvisi säikähdyksellä vaarallisesta tilanteesta:

Videon näet myös Sportsnetin YouTube-kanavalla.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,