Video: Ilves-pakki kiskaisi uskomattoman voittomaalin – jäätävä tuuripomppu päätypleksin kautta

Jarkko Parikka Ilves / Pallomeri.net

Ilves-pakki Jarkko Parikka sai kunnian hymyillä todellisena onnenpekkana lauottuaan joukkueensa voittomaalin uskomattomalla tuurilla.

Ilves kaatoi lauantain Liiga-kierroksella Lukon maalein 4-2 ja suuntaa maaottelutauolle sarjakärjessä. Ottelu kääntyi Ilvekselle pitkälti ensimmäisen erän tehohetken ansiosta, kun kotijoukkue mätki illan kolme ensimmäistä maalia vajaaseen kuuteen minuuttiin.

3-0-maali, joka jäi myös illan voittomaaliksi, oli alakanttiin ilmaistuna hieman erikoinen. Maalin teki Jarkko Parikka, joka sai osakseen onnettaren leveimmän mahdollisen hymyn.

Parikka piti kiekkoa siniviivalla ja yritti joko toimittaa limppua luukulle tai ihan vain laukoa. Olipa kyseessä kumpi vaihtoehto tahansa, niin kuti lähti vipottamaan pahasti ja karkasi päätypleksiin.

Tällä kertaa kuitenkin kiekko karkasi maalista ohi juuri oikeimmalla mahdollisella tavalla. Kiekko näet kimmahti pleksistä maalille ja Lukko-vahti Lassi Lehtistä päin livahtaen kimmokkeen kautta pussiin.

Lukko ei tästä enää kunnolla toipunut ja Lehtisen ilta myös päättyi tähän hänen kannaltaan äärimmäisen epäonnekkaaseen takaiskuun.

Ilves-pakki Jarkko Parikka tekee voittomaalin aivan uskomattomalla tuuripompulla:

Katso myös: Video: JYPin Brad Lambert sai pelikieltoa hölmöilystään


Pelaajat:
Joukkueet: