Myös Ilves teki paitsiomaalin 4. puolivälierässä – Jyri Rönn joutui oikomaan Ilves-luotsi Antti Pennasen kommentteja

Ilves (paitsiomaali ja Jyri Rönn)

4. puolivälieräottelu KalPan ja Ilveksen välillä sisälsikin kaksi paitsiomaalia. Erotuomarijohtaja Jyri Rönn puuttui julkiseen keskusteluun.

KalPan ja Ilveksen välinen 4. puolivälieräottelu päättyi KalPan 3-2-voittoon ja pian ottelun jälkeen nousi esiin kiusallinen tosiasia, että KalPan voittomaalia edelsi paitsio.

Ottelun jälkeen medialle puhunut Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen hämmensi pakkaa entisestään väittämällä, että myös KalPan 2-2-tasoitusmaalia olisi edeltänyt paitsio.

Mainos alkaa:

– Näin erotuomarivalmentaja sanoi. Molemmat olivat ihan selkeitä paitsioita. 15–20 sentin paitsioita, Pennanen sanoi Ilta-Sanomien mukaan.

Pennasen kommenttien jälkeen astui mediahiljaisuutta pudotuspelien aikana toistaiseksi viettänyt Liigan erotuomarijohtaja Jyri Rönn esiin ja hän paljasti, että kulisseissa oli sattunut jonkinasteinen viestintäsekoilu. Pennanen nimittäin oli oikeassa siinä, että pelissä nähtiin kaksi paitsiomaalia, mutta toinen niistä oli hänen joukkueensa tekemä.

– Totuus on, että KalPan 3–2-maali oli paitsio. Mutta myös Ilveksen 1–2-maali oli paitsio. Molemmille joukkueille meni tänään yksi paitsiomaali. Joku on ymmärtänyt nyt väärin. Soitin meidän erotuomarivalmentajalle, joka on kertonut tämän asian siellä Antille. Hän oli sanonut, että 1–2- ja 3–2-maali olivat paitsioita, Rönn selosti.

Myöhemmin sosiaaliseen mediaan ilmestyi myös kuva tilanteesta, joka havainnollisti asiaa ja osoitti vastaansanomattomasti, että paitsiomaalit menivät ottelussa tasan.

Erotuomarijohtaja Jyri Rönn osallistui julkiseen keskusteluun ja vahvisti, että myös Ilveksen 2-1-johtomaalia edelsi paitsio:

Tsekkaa myös: Räikeä tuomarivirhe puhutti – KalPan voittomaalia edelsi paitsio


Joukkueet: