Video: Käsittämätöntä mörhöilyä – Ilves-pelurin umpisurkea palautus aiheutti todella nolon oman maalin

Heta Olmalan oma maali ottelussa Ilves-TPS / Pallomeri.net

Ilves pääsi suorastaan järkyttävän nolon oman maalin, kun Heta Olmalan keskikentältä antama palautus meni aivan vihkoon.

Pallopeleissä nähdään usein tilanteita, joissa idea voi olla jetsulleen oikea ja pelitilanteen vaatima, mutta jonka toteutus menee aivan päin mäntyä.

Kansallisen liigan lauantain kierroksella pelattu Ilves-TPS piti sisällään juuri tällaisen hetken. Molemmat joukkueet taistelevat sarjapaikastaan ja koko kauden pahnanpohjimmaisena ollut TPS pääsi Ilveksen alakerran sekoilun ansiosta tavoittamattomaan johtoon.

Ilves lahjoitti 64. minuutilla TPS:lle aivan ilmaisen maalin, kun Heta Olmala joutui prässin alle ja yritti palauttaa pallon omalle maalivahdilleen Annika Laihaselle. Olmala kuitenkin potkaisi pallon alle ja teki sen niin kovaa, että pallo nousi korkealle, meni Laihasesta yli ja pyöri aina maaliin saakka.

Mainos alkaa

Laihanen säntäsi mahanalus jalkoja täynnä pallon perään, mutta oli pari askelta myöhässä. TPS sai Tampereelta mukaansa lopulta 4-2-voiton sekä elintärkeät pisteet säilymistaistelunsa tueksi.

Ilves päästää aivan järkyttävän oman maalin TPS:aa vastaan:

Katso myös: Video: Kolumbian pelaaja loukkaantui karseasti MM-karsinnoissa – nilkka taittui järkyttävällä tavalla


Joukkueet: