Video: Ilveksen Ilari Mettälä loukkaantui järkyttävästi – nilkka vääntyi ja meni aivan päreiksi

Ilari Mettälä Ilves / Pallomeri.net

Ilves-hyökkääjä Ilari Mettälä joutuu sairastuvalle vakavan loukkaantumisen takia. Mettälän nilkka meni karmivan näköisesti remonttikuntoon.

Ilves höykytti TPS:aa sunnuntain Veikkausliiga-kierroksella selkein 4-0-lukemin, mutta ottelu ja sen lopputulos jäi järkyttävän loukkaantumisen varjoon.

Ilveksen Ilari Mettälä sai pallon 58. minuutilla aivan TPS:n rangaistusalueen tuntumassa ja rynni boksin sisäpuolelle. Tämän jälkeen TPS-toppari Aldayr Hernandez osui häntä pahasti jaloille liukutaklauksellaan ja Mettälän nilkka jäi Hernandezin jalkojen väliin ”saksitaklauksessa”.

Mettälä menetti taklauksessa tasapainonsa ja kaatui kentän pintaan. Vasta tässä kohtaa alkoi paljastua kuinka vakavat olivat pallontavoittelutilanteen seuraukset. Mettälän oikea nilkka oli taittunut täysin luonnottomaan asentoon ja hän makasi nurmella karmeissa tuskissa.

Mainos alkaa

Videolta on vaikea yksiselitteisesti sanoa aiheutuiko loukkaantuminen pelkästään Hernandezin taklauksesta vai vaikuttiko Mettälän kaatuminen myös asiaan.

Mettälän loukkaantuminen muistuttaa valtavasti hänen joukkuetoverinsa Janne Sakselan loukkaantumista, joka sattui kaksi viikkoa sitten ottelussa HJK:ta vastaan.

Ilari Mettälä loukkaantui ottelussa TPS:aa vastaan:


Joukkueet: