Video: Tämä on urheilukulttuuria – Ilves-fanit lauloivat pitkään ottelun jälkeen

Ilves Liiga Tappara / Pallomeri.net

Ilves-fanit osoittivat uskomattomalla tavalla tukensa joukkueelle myös tappioon päättyneen seitsemännen pelin jälkeen.

Ilveksen huikea kevät sai katkeran päätöksen lauantaina, kun paikallisvastustaja Tappara oli vahvempi numeroin 2-0. Huikean ottelusarjan palannut Ilves palautti kuitenkin uskon faneihin ja se näkyi koko pudotuspelien ajan.

Fanit näyttivät kiitollisuutensa joukkueen taistelulle hävityn seitsemännen pelin jälkeen, kun laulu raikasi Hakametsässä pitkään vielä ottelun jälkeenkin. Myös Ilveksen pelaajat noteerasivat faniensa kiitoksen ja joukkue saapui jäälle vielä kiittämään kannattajia.

Myös Tapparan pelaajat näyttivät kunnioituksen Ilvestä kohtaa voittoon päättyneen ottelusarjan jälkeen, sillä kirvesrintojen pelaajat keräsivät jäälle heitettyjä rantapalloja pois kaukalosta. Tampereen paikalliskamppailut olivatkin parasta mahdollista mainosta Liigalle, sillä kiekkokevät sai aivan fantastisen startin pudotuspeleille.

Mainos alkaa

Välieriin selvisivät lopulta Tappara, KalPa, JYP ja HIFK. Välierissä nähdään viime vuoden finaaliuusinta, kun Tappara saa vastaansa HIFK:n. Toisessa parissa kohtaavat näin ollen KalPa ja JYP.

Liigan pudotuspelit näet ratkaisuun asti Nelonen Pron ja Ruudun kautta!

Ilves-fanit saivat myös joukkueelta ansaitut kiitokset

 

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ! (Ruutu)