Video: Ilves-fani roskasi katsomoa ja yritti lavastaa Tapparan syylliseksi – tökerö tempaus jäi hallin kameroihin

Ilves-fani roskaa katsomoa / Pallomeri.net

Tampereella nähtiin härski tempaus, kun Ilves-kannattaja roskasi Hakametsän katsomoa ja yritti pistää sen Tapparan piikkiin.

Tampereen Hakametsän jäähaliissa joukkueiden kannattajat saavat viedä katsomoon omat tunnuksensa ennen otteluita, jotta pelaajat voisivat kokea fanien tuen, vaikka he eivät paikalla fyysisesti olisikaan.

Tiistaina eräs Ilves-fani yritti käyttää tilaisuutta härskisti väärin. Kyseinen fani julkaisi Twitterissä kuvan, jossa oli Tapparan kotiotteluista tuttuja niin kutsuttuja läpsyttimiä sekä muuta tavaraa. Fani lähetti Tapparan viralliselle Twitter-tilille julkisen viestin ja syytti Tapparaa sottaisuudesta.

Tapparan kehityspäällikkö Aki Hautamäki latasi kuitenkin odottamattoman vastapallon ja vastasi twiittiin varsin raskauttavalla videolla. Videolla näkyy Hakametsän yleiskameran kuvaa, joka on tallennettu ennen tiistain Ilves–TPS-ottelun alkua.

Mainos alkaa

Hautamäen klippaama video ei ole parasta laatua, mutta se ei jätä mitään epäilyksiä tapahtumien kulun suhteen. Video todistaa, että kyseinen fani asetteli roskat hakemastaan roskakorista Ilveksen kannattajapäädyn puoleisen katsomon portaille ja otti lavastamastaan tilanteesta kuvan. Ennen tätä ei katsomossa roskia ollut.

Hautamäen twiitin jälkeen fani poisti twiittinsä ja suojasi oman tilinsä.

Ilves-fani yrittää suolata Tapparan eikä tajua, että häntä kuvataan:

Katso myös: Video: Roope Hintz väläytti pehmeitä käsiään – veivasi Kevin Lankisen kahville


Joukkueet: ,