Video: Selostaja venyi uskomattomasti Ilveksen europelilähetyksessä – yhteys katkesi, selosti liveseurannan kautta

Selostaja Velja Engström / Pallomeri.net

Irlannista Suomeen lähetetty kuvayhteys ottelusta Shamrock Rovers-Ilves teki selostaja Velja Engströmin työn uskomattoman vaikeaksi.

Europeleissä on selostajillekin jotain erityistä, kun panokset ovat normaalia arkimatsia kovemmat, mutta Ruutu+:n Eurooppa-liigan karsintakierroksen Shamrock Rovers-Ilves -ottelun selostaja Velja Engström ei koppiin astuessaan voinutkaan tietää kuinka erityinen ilta hänellä oli edessä.

Irlantilaisten Suomeen toimittama kuvayhteys oli nimittäin parhaimmillaankin surkea. Lähetys saatiin käyntiin vasta, kun ottelua oli pelattu vajaat 20 minuuttia. Tässä ajassa ottelun kaksi ensimmäistä maalia olivat jo syntyneet.

Tämän jälkeen kuva oli parhaimmillaankin hyvin nykivää ja myös jämähteli kokonaan pitkiksi ajoiksi. Engström teki hyvää työtä sillä, mitä tarjolla oli, mutta todellinen haaste oli vasta edessä.

Mainos alkaa

Ottelun varsinainen peliaika päättyi 2-2 ja jatkoajan toisella puoliskolla ennenstäänkin surkea kuvayhteys katkesi kokonaan. Ottelui meni aina rankkarikisaan asti, joka puolestaan itsessään venyi maratonmittoihin, kun ratkaisu syntyi vasta 13. parissa.

Engström sen sijaan venyi aivan äärimmilleen selostamalla rankkarikisan yksinomaan UEFA:n liveseurannan välityksellä. Ilves hävisi pilkkukisan maalein 12-11, mutta Suomesta käsin ottelua seuranneille koko illan tähti oli taatusti selostaja Engström.

Tältä Shamrock Rovers-Ilves -ottelun kuvayhteys näytti toisella jaksolla:

Selostaja Velja Engström selostaa rankkarikisaa ilman minkäänlaista kuvayhteyttä:

Katso myös: Video: Uskomaton vapari Eliteserienissä – Kristiansund-hyökkääjä maalasi todella hankalasta kulmasta


Joukkueet: