Video: Aivan mieletön tuurimaali Liigassa – Ilves-pakin kuti osui yhtä vastustajaa mailaan, toista päähän ja livahti sisään

Aleksi Elorinne Ilves / Pallomeri.net

Ilves-pakki Aleksi Elorinne hymyili todellisena onnenpekkana, kun hän teki melkoisen hillopullamaalin HPK:n verkkoon.

Vahvaan lyöntiin sarjan hännillä äitynyt HPK joutui pettymään lauantaina, kun Ilves onnistui kairaamaan matkaansa jatkoaikavoiton maalein 1-2.

Kotijoukkue HPK johti ottelua pitkään 1-0, mutta peli sai onnekkaan käännekohdan kolmannen erän puolivälissä, kun Ilveksen Aleksi Elorinteelle avautui vetopaikka.

Mainos alkaa

Noin sekuntia myöhemmin kaikille kentällä olijoille sekä ottelua seuranneille paljastui, että ainakin kyseisenä iltana oli Elorinne yksi onnettaren suosikkipelaajista. Elorinteen laukaus näet osui HPK:n Markus Nenosen mailaan ja kimmahti siitä kohti kaukalon kulmaa.

Kiekon matkalle tuli vielä tragikoominen mutka, kun se kajahti parin metrin päässä maalista ollutta HPK-pakki Santeri Lukkaa päähän ja jatkoi siitä epätodennäköistä matkaansa aina HPK:n maaliin asti.

Ilveksen onnekas tasoitus vei pelin jatkoajalle. Kun sitä oli jäljellä enää viisi sekuntia, naulasi Matias Maccelli Ilvekselle voiton.

Ilves-pakki Aleksi Elorinne tekee kenties uransa ikimuistoisimman maalin:

Katso myös: Video: Jordan Binnington menetti malttinsa jouduttuaan vaihtoon – kiersi ympäri kaukaloa tönimässä vastustajan pelaajia


Joukkueet: ,