Video: Ilves-pakki tunaroi todella kauniisti – teki upean maalin väärään päähän

Felipe Aspegren Ilves / Pallomeri.net

Ilves-puolustaja Felipe Aspegren sai osakseen kyseenalaisen kunnian, sillä hän saattoi jo nyt tehdä Veikkausliigakauden komeimman oman maalin. 

Keskiviikkona pelatun Veikkausliigan avauskierroksen ehdoton helmi oli Ilveksen ja IFK Mariehamnin välinen ilotulitus, joka päättyi kotijoukkueen 4-3-voittoon.

Kuten maalirikkaan ottelun luonteeseen usein kuuluu, nähtiin kentällä myös epätavallisempia sattumuksia. Yksi näistä oli Ilveksen oma maali, joka saattoi hyvinkin olla jo nyt koko kauden upein suoritus lajissaan.

Maalin viimeisteli Ilves-puolustaja Felipe Aspegren, joka yritti joko katkaista IFK:n pitkän syötön tai jatkaa sen omalle maalivahdilleen. Tuloksena oli häikäisevän kaunis tunarointi, sillä Aspegren nosti pallon omaan maaliin upeassa kaaressa yli hädissään pallon perään kurotelleen maalivahti Mika Hilanderin.

Mainos alkaa

IFK siirtyi Aspegrenin omalla maalilla 2-1-johtoon ottelun 62. minuutilla, mutta Aspegrenin onneksi hänen joukkuetoverinsa paikkasivat tilanteen nopeasti. Ilves iski seuraavaan neljään minuuttiin kaksi osumaa ja meni lopulta menojaan, vaikka IFK tulikin lisäajalla vielä maalin päähän.

Ilves-pakki Felipe Aspegren tekee erittäin hienon oman maalin:


Joukkueet: