Video: Allsvenskanissa absurdia menoa – ilotulite kentälle, kulmalippu katsomoon, ottelu keskeytetään, Frölundan pelaaja juoksee kentälle ja potkaisee pallon tyhjään maaliin

Tobias sana kulmalippu katsomoon allsvenskanissa Göteborg Malmö Pallomeri.net

IFK Göteborgin ja Malmö FF:n välinen ottelu Ruotsin Allsvenskanissa keskeytettiin ottelun 78. minuutilla, kun kentän laidalla olleen Malmö-pelaaja Tobias Sanan jaloissa räjähti katsomosta heitetty ilotulite. Mies kiukustui ilotulitteesta niin paljon, että kiskaisi kulmalipun paikoiltaan ja heitti sen sepporätymäiseen tyyliin katsomoon.

Sana edusti IFK Göteborgia vuosina 2009-2012, joten ihan sattumalta räjähde tuskin suuntautui juuri kyseisen pelurin luo.

Ottelu keskeytettiin tapahtumien johdosta. Räjähdyksen lähellä ollut linjatuomari meni Ilta-Sanomien mukaan niin shokkiin, ettei olisi enää pystynyt jatkamaan. Mikään ihme tämä ei ole, sillä sen verran kovasta paukahduksesta on kyse.

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (YouTube).

Juttu jatkuu videon alla – ja menee vielä absurdimmaksi.

Räjähde kentälle ja kulmalippu katsomoon

Ei siinä vielä kaikki

Kun joukkueet olivat poistuneet pukusuojiin, saatiin vielä yksi show lisää. Katsomosta juoksi kentälle mies, joka potkaisi pallon tyhjään maaliin.

Myöhemmin tämä heppu paljastui Mats Rosseli Olseniksi. Samaksi Mats Rosseli Olseniksi, joka voitti juuri SHL-kultaa Frölundan riveissä. Ainakin lajin – ja joukkueen – olisi toki voinut päätellä jo mestaruus-t-paidasta, joka hänellä oli yllään kentälle kirmatessa.

Kuvan Olsenista, jota raahataan pois kentältä, voit katsoa TÄSTÄ (Ilta-Sanomat).

Video tilanteesta alla. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (YouTube).