Ilonen ja Korhonen 13. sijalla golfin World Cupissa avauspäivän jälkeen

Ryder Cup golf golfin US Open PGA Championship The Masters Ringside Golf Invitational Patrik Laine Golfin The Open US Open PGA Championship The Masters Mikko Ilonen Mikko Korhonen World Cup Golf - Pallomeri.net

Mikko Ilonen ja Mikko Korhonen edustavat Suomea tällä viikolla Australian Melbournessa pelattavassa golfin World Cupissa.

Suomalaiskaksikko selvitti avauspäivän nelipallon 66 lyöntiin, mikä on 6 lyöntiä alle kentän ihannetuloksen. Tässä kohtaa se oikeuttaa jaettuun 13. sijaan. Matkaa kisan johtoa jakaviin Etelä-Koreaan, Englantiin ja Australiaan on neljä lyöntiä.

Nelipallossa pelaajat pelaavat oman pallonsa ja parempi tulos napataan mukaan korttiin. Nelipalloa käytetään kisan ensimmäisellä sekä kolmannella kierroksella. Toinen ja neljäs kierros puolestaan pelataan niin, että molemmat lyövät samaa palloa ja peliä jatketaan aina siitä, kumman pallo on paremmissa asemissa.

World Cupissa on mukana 28 maata. Suomi pääsi mukaan Mikko Korhosen maailmanlistasijoituksen perusteella ja hän sai valita itselleen haluamansa pelikaverin. Tällä kertaa tuo valinta siis kohdistui etunimikaima Iloseen.


Pelaajat: ,