Ilmainen UCL-veikkauskisa – tässä meidän rivimme 10 000 € Jackpot-jahtiin!

Ilmainen UCL-veikkauskisa – tässä meidän rivimme 10 000 € Jackpot-jahtiin!

Mestarien liiga alkaa, ja Coolbet tarjoaa sen kunniaksi täysin ilmaisen veikkauskisan, josta voit napata jopa 10 000 euron Jacpotin!

Kisassa veikataan yksinkertaisesti kuuden avausviikolta (17.-18.9.) poimitun matsin lopputulokset. Kymppitonnin Jackpot jaetaan kaikkien oikein veikanneiden kesken.

Meidän rivimme UCL-veikkauskisaan:

Napoli – Liverpool

Hallitseva Mestarien liigan voittaja Liverpool on aloittanut kauden todella vahvasti, ja joukkueen mielessä siintääkin varmasti Valioliiga-mestaruuden lisäksi myös UCL-voiton uusiminen.

Napoli on ehtinyt pelata Serie A:ta kolmen matsin verran, ja ainakin yksi asia on pistänyt silmään: Maaleja on synytynyt älytön määrä – peräti 16.

Heitetään tämän ottelun lopputulos maalijuhlia myötäillen Liverpoolin hyväksi 2-3.

Dortmund – Barcelona

Molempien joukkueiden sarjakauden avausta on leimannut Napolin tapaan todelliset maalijuhlat. Vaikka Leo Messin pelaaminen onkin vielä epävarmaa, lähtee Barca otteluun ennakkosuosikkina. Eiköhän tässäkin matsissa maaleja nähdä, ja UCL-veikkaukseen laitetaan 1-3.

Ajax – Lille

Vaikka Ajax kokikin kesällä menetyksiä pelaajarintamalla, tuntuu se aina löytävän omista reserveistä uusia tähtiä. Lilleä vastaan kotijoukkue on selvä ennakkosuosikki ja lyödään lapulle sen mukaiset lukemat: 3-0.

PSG – Real Madrid

PSG:n alkukausi ei ole ollut mitään suvereenia lentoa, sillä viimeisimpänä joukkue kairasi nihkeän 1-0-voiton, kun Neymar painoi lisäajalla saksarin Starsbourgin verkkoon – ja kärsipä joukkue aiemmin jo tappion Rennes’lle.

Eiköhän joukkue onnistu kuitenkin latautumaan Real Madridin kaltaista ryhmää vastaan iskuun. Realinkaan alkukausi ei ole missään nimessä ollut mitään huippusuorittamista, joten veikkauslapulle isketään 1-1-tasuri.

Atlético Madrid – Juventus

Molempien joukkueiden ajatukset taisivat viime viikonloppuna olla jo UCL-peleissä, sillä Juve jäi 0-0-tasuriin Fiorentinan vieraana ja Atlético puolestaan hävisi vieraissa Real Sociedadille 2-0.

Kotijoukkue Tico on asetettu otteluun kertoimien valossa ennakkosuosikiksi, mutta eiköhän tämä ottelu melko tasaiseksi muodostu. Oletetaan, että edessä on vähämaalinen kamppailu ja heitetään kehiin pieni yllätys: 0-1 Juvelle.

Club Brügge – Galatasaray

Galatasarayn kausi Turkin liigassa ei ole alkanut kovinkaan kummoisesti, sillä neljään matsiin mahtuu selvästi heikompia jengejä vastaan yksi tasapeli ja tappiokin. Belgialaisjoukkue puolestaan on painellut hurjalla tahdilla viime kuukaudet, eikä tappioita tilille ole juurikaan kertynyt.

Luotetaan kotijoukkueen hyvään vireeseen ja isketään UCL-veikkauksen viimeiseen kohteeseen tulos 2-0.

Osallistuminen veikkaukseen on siis täysin ilmaista, joten ei muuta kuin omaa riviä sisään!

Näin osallistut Mestarien liiga -veikkaukseen:

  1. Osallistu veikkaukseen TÄSTÄ LINKISTÄ!
  2. Jätä veikkaus kuuden ottelun tuloksista.
  3. Kun olet jättänyt veikkauksesi, et voi enää muuttaa sitä. Vain yksi osallistuminen per asiakas.
  4. 10 000 € pääpalkinto jaetaan kaikkien 6/6 oikeata tulosta veikanneiden kilpailijoiden kesken

ILMAISEEN UCL-VEIKKAUKSEEN!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut