Ilmainen UCL-veikkauskisa – tässä meidän rivimme 10 000 € Jackpot-jahtiin!

Ilmainen UCL-veikkauskisa – tässä meidän rivimme 10 000 € Jackpot-jahtiin!

Mestarien liigaa pelataan jälleen tällä viikolla, ja niinpä Coolbet marssittaakin taas kehiin täysin ilmaisen UCL-veikkauskisan!

Kisassa veikataan yksinkertaisesti kuuden tältä peliviikolta (1.10. – 2.10.) poimitun matsin lopputulokset. Kymppitonnin Jackpot jaetaan kaikkien oikein veikanneiden kesken.

Meidän rivimme UCL-veikkauskisaan:

Galatasaray – PSG

PSG suoritti UCL-avauksensa mahtavalla tavalla, kun Real Madrid jäi jalkoihin lukemin 3-0.

Nyt joukkue saa mukaansa myös loukkaantumisesta toipuneen Kylian Mbappen, joten eiköhän pariisilaisryhmä ole Neymarin pelikiellosta huolimatta tulessa myös kauden toisessa UCL-matsissa. Isketään lapulle vieraiden 0-2-voitto.

Tottenham – Bayern München

Tottenhamin peliesitykset ovat olleet tällä kaudella varsin ailahtelevia. Pari viikkoa sitten pelatussa Chämppäri-avauksessa joukkue sössi hankkimansa 0-2-johdon 2-2-tasapeliksi ja viime viikolla puolestaan Colchester lähetti lontoolaiset laulukuoroon liigacupissa.

Vaikka viikonloppu toikin 2-1-voiton Southamptonista, on Bayern Münchenin kaltainen haaste aivan toista luokkaa. Veikataan maalipitoista ottelua, joka kääntyy lopulta vieraille 1-3.

Manchester City – Dinamo Zagreb

Cityn tekeminen on tällä kaudella yhtä Norwich-nukahdusta lukuunottamatta ollut jälleen vakuuttavaa. Samaa voidaan sanoa kuitenkin myös Dinamon pelistä, sillä jälki kotimaan liigassa on ollut kovaa, mutta sitä se oli myös UCL-avauksessa, kun Atalanta jäi jalkoihin tylysti 4-0.

Oli miten oli, tässä matsissa on vain yksi suosikki. Laitetaan kuitenkin vieraillekin osansa maalin muodossa ja kirjaillaan lapulle 3-1.

Barcelona – Inter

Interin alkukausi Serie A:ssa on ollut mahtava, sillä kuudesta ottelusta on tullut yhtä monta voittoa. Pienimuotoisen särön loistavasti käynnistyneeseen sesonkiin toi kuitenkin UCL-avaus, kun Slavia Praha onnistui venymään Milanossa tasapeliin.

Barcelona lähtee tähän matsiin suurena ennakkosuosikkina, mutta me nappaamme lapulle jälleen pienen yllätyksen 2-2-tasapelin muodossa.

RB Leipzig – Lyon

Lyonin kausi Ranskan liigassa on alkanut surkeasti, sillä kahdeksasta ottelusta saldona on vain kaksi voittoa. Mitään suurempia riemunkiljahduksia ei aiheuttanut Mestarien liigan avauskaan, sillä siinä joukkue päätyi kotikentällään 1-1-pistejakoon Zenitin kanssa.

Leipzig kävi avauskierroksella hakemassa komean 2-1-voiton Benficasta ja voittojen tiellä se jatkaa myös tällä viikolla. Lapulle lähtee 2-0.

Zenit – Benfica

Yllä mainittiinkin jo, miten näiden joukkueiden kaudenavaus UCL-karkeloissa sujui. Tästä matsista paistaa läpi 1-1-tyyppinen tasapeli – ja senhän me myös lapulle laitamme.

Osallistuminen veikkaukseen on siis täysin ilmaista, joten ei muuta kuin omaa riviä sisään!

Näin osallistut Mestarien liiga -veikkaukseen:

  1. Osallistu veikkaukseen TÄSTÄ LINKISTÄ!
  2. Jätä veikkaus kuuden ottelun tuloksista.
  3. Kun olet jättänyt veikkauksesi, et voi enää muuttaa sitä. Vain yksi osallistuminen per asiakas.
  4. 10 000 € pääpalkinto jaetaan kaikkien 6/6 oikeata tulosta veikanneiden kilpailijoiden kesken

ILMAISEEN UCL-VEIKKAUKSEEN!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut