Ilmainen skaba! – Oikein veikanneelle 2kpl Jokerien Playoff-kausareita

Tiistaina ei löytynyt voittajaa, joten kaksi Playoff-kausaria odottaa edelleen ottajaansa!

KHL:n runkosarja lähestyy loppusuoraansa ja tämän jälkeen vuorossa on kutkuttavan jännittävät pleijarit. Jännittyneisyyttä lisää se, että Suomen Helsingin Jokerit taistelee tosissaan Gagarin Cupin voitosta. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä ystäväsi kanssa todistamaan näitä historiallisia otteluita paikan päälle!

Kuinka osallistua:

Veikkaa alla olevaan kommenttikenttään, montako rangaistusminuuttia torstaina 19.2 jaetaan YHTEENSÄ kahden ottelun liigakierroksella, jonka ottelut ovat: Blues-Ilves & Saipa-Kärpät. Oikein veikannut voittaa 2kpl Jokerien pleijarikausareita, joiden arvo on noin 200€/kpl!

Mainos alkaa

Oikeana vastausena käytetään Liigan verkkosivujen ilmottamia minuuttimääriä. Jos oikeaa veikkausta ei löydy, jatketaan kilpailua seuraavalla kierroksella.

HUOM! LUE ALLA OLEVAT KILPAILUN SÄÄNNÖT HUOLELLA! (kohdat 1-7)

Ehdot ja säännöt:

1. Veikkaa liigakierroksen jäähyminuuttien yhteismäärä alla olevaan kommenttikenttään. Kilpailu päättyy torstaina 19.02.2015 klo 18:30. Vain tätä ennen julkaistut veikkaukset osallistuvat kilpailuun.

2. Käyhän seuraamassa meitä Instagramissa TÄSTÄ, Twitterissä TÄSTÄ sekä Facebookissa TÄSTÄ NÄIN.

3. Jos samoja voittavia vastauksia on useita, kausikortit itselleen kuittaa se henkilö, joka jätti oman vastauksensa ensimmäisenä.

4. Kilpailun voittaja saa kaksi (2) kappaletta Jokerien Playoff-otteluihin oikeuttavia kausikortteja.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden. Voittajaan otetaan yhteyttä ensin e-mailin kautta, jonka jälkeen palkinto toimitetaan postitse.

7. Olet mukana – tsemppiä!