Ilmainen Mestarien liiga -veikkaus: Näillä lähdetään jahtaamaan rahapalkintoja!

Ilmainen Mestarien liiga -veikkaus: Näillä lähdetään jahtaamaan rahapalkintoja!

Coolbet tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Mestarien liiga -veikkauksen, jossa on mahdollisuus voittaa jopa 10 000 euron jättipotti.

Kampanjan jokaisella kierroksella on 550 euron palkintopotti, jonka lisäksi kokonaiskilpailun paras palkitaan 1000 euron voitolla. Kaiken tämän lisäksi tarjolla on 10 000 euron Jackpot, jonka jakavat pelaajat, jotka onnistuvat veikkaamaan minkä tahansa yhden kierroksen kaikki tulokset oikein.

MESTARIEN LIIGA -VEIKKAUS!

Tässä rivi veikkaukseen:

AS Roma – FC Porto

AS Roman otteet ailahtelevat melkoisesti tällä hetkellä, joten joukkuetta voi pitää todellisena kysymysmerkkinä. FC Porto on Portugalin ylpeys, joka on tottunut laittamaan isommille kunnon haasteen. AS Roma on suosikki ottelupariin, joten paineet ovat isäntien leirissä. FC Portolla on kuitenkin mahdollisuus yllätykseen.

Manchester United – PSG

ManU olisi ollut vielä pari kuukautta sitten täydellinen altavastaaja PSG:tä vastaan, mutta nyt asetelmat ovat kääntyneet täysin päälaelleen. Ole-Gunnar Solskjäer on saanut ManU:n pelin aivan hirmuiseen lentoon, kun taas PSG on menettänyt sairastuvalle sekä Neymarin että Edinson Cavanin. Menetyksiä ei ole mahdollista korvata mitenkään, joten ManU on ehdottomasti hienoinen suosikki kotiyleisön edessä.

Ajax – Real Madrid

Nuori ja kokematon Ajax on arvaamaton joukkue, sillä laatua kyllä löytyy, mutta riittääkö kokemus. Sen sijaan Real Madrid on kaiken kokenut ja voittanut. Myös espanjalaisten peli on alkanut toimimaan, joten Real on todellinen musta hevonen keväälle. Real Madridin kokemus ja rutiini on sitä tasoa, että joukkue hakee voiton Amsterdamista.

Tottenham – Borussia Dortmund

Jos PSG on kokenut kovia menetyksiä, niin sama kohtalo on ollut Tottenhamilla. Ensiksi joukkue menetti sairastuvalle suurimman tähtensä Harry Kanen, minkä jälkeen seuraa teki Dele Alli. Tottenhamin onneksi joukkueen puolustus on parantanut, mikä on ollut suurin syy mainioihin tuloksiin. Nyt haaste on kuitenkin äärimmäisen kova, sillä vastassa on Bundesliigaa johtava Dortmund, jonka hyökkäys on arvaamaton ja nopea. Spurs-fanien kannalta on valitettavaa, että Mestarien liigan pudotuspelit alkavat tappiolla.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut