Ilmainen Mestarien liiga -haaste: Tarjolla jälleen 550€ palkintopotti!

Ilmainen Mestarien liiga -haaste: Tarjolla jälleen 550€ palkintopotti!

Coolbet tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Mestarien liiga -veikkauksen, jossa on mahdollisuus voittaa jopa 10 000 euron jättipotti.

Kampanjan jokaisella kierroksella on 550 euron palkintopotti, jonka lisäksi kokonaiskilpailun paras palkitaan 1000 euron voitolla. Kaiken tämän lisäksi tarjolla on 10 000 euron Jackpot, jonka jakavat pelaajat, jotka onnistuvat veikkaamaan minkä tahansa yhden kierroksen kaikki tulokset oikein.

MESTARIEN LIIGA -HAASTE

Tässä rivi Mestarien liiga -haasteeseen:

Manchester City – Schalke

City haki 1. osaottelussa Saksasta 3-2-voiton, kun niin Leroy Sane kuin Raheem Sterlingkin onnistuivat viimeisen 10-minuuttisen aikana.

Schalken euforia oli siis murskattu pikatahtiin melko tylyllä tavalla, sillä tuloshan tarkoitti sitä, että sen on haettava Manchesterista kahden maalin voitto – ellei joukkue nyt onnistu tekemään kolmea maalia tai enemmän.

Schalken on pakko lähteä alusta asti hyökkäämään, ja se voi Cityn kaltaista joukkuetta vastaan kostautua rankasti. Laitetaan lapulle Cityn 3-0-voitto.

Juventus – Atlético Madrid

Torinolaisseura joutui kokemaan avausosassa pettymyksen, kun Atlético oli parempi lukemin 2-0. Varsinkin joukkueen tähtipelaaja Cristiano Ronaldoa tappio kirveli silminnähden valtavalla tavalla.

Varmaa on se, että Juventus tulee – Ronaldo etunenässä – hakemaan jopa riskillä maaleja. Me luotamme siihen, että näin myös tapahtuu.

Laitetaan lapulle Juven 2-0-voitto, ja nautiskellaan tiistai-illalla jatkoaika kirsikkana kakun päälle.

Barcelona – Lyon

Barca ja Lyon pelasivat avausosassa maalittoman tasapelin, mikä tuokin toiseen osaotteluun mielenkiintoa, mitä moni varmasti pelkäsi matsista puuttuvan sillä olettamuksella, että Barca olisi käynyt hakemassa odotetun vierasvoiton Ranskasta.

On mielenkiintoista nähdä, miten Lyon onnistuu Camp Noulla estämään Barcan tähtisikermän maalintekoyritykset. Haetaan tähänkin matsiin pientä yllätystä ja annetaan Lyonille sen verran luottoa, ettei nyt mitään murskajaisia nähdä: 1-0.

Bayern München – Liverpool

Tämä ottelupari on monien – ja myös meidän – mielestä kierroksen ehdoton herkkupala. Ja sen toiseen osaotteluun lähdetäänkin herkullista herkullisemmista asetelmista, sillä Liverpoolissa pelattu avausosa päättyi tulokseen 0-0.

Eipä olisi ihme, jos myös toinen osa on todella vähämaalinen, sillä sen verran suuri merkitys jo avausmaalilla on. Laitetaan lapulle äärettömän tylsä 0-0. Tämähän tarkoittaa sitä, että edessä olisi ei-varmasti-tylsä jatkoaika.

Mestarien liiga haaste 1203

 

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut