Ilmainen kisa! – voittajalle ainutlaatuinen Pallomeri.net-fanipaketti

Tänään on edessä MM-kisojen ensimmäiset “kuolemanottelut”. Suomi kohtaa omassa puolivälierässään isäntämaa Tshekin. Ottelu alkaa klo 21:15.

Moinen matsi ansaitsee tottakai arvoisensa kisan! Voittajalle on luvassa huikea fanisetti, joka sisältää mihin tahansa juhlaan sopivan Kisaturisti-nimellä varustetun Suomi-paidan, Pallomeri.netin tuliterän lippiksen sekä Pallomeri.net-pikeepaidan.

Kahdesta ensin mainitusta näyte tässä:

kisaturisti pallomeri.ner

Miten osallistut:

Veikkaa alla olevaan kommenttikenttään, kuka tekee Suomen avausmaalin ja missä ajassa. Jos oikeita pelaajaveikkauksia on useampia, voittaja on se, jonka aikaveikkaus osuu lähimmäksi.

Esimerkkiveikkaus: Aleksander Barkov 11:34, tai vaikkapa Juuso Hietanen 43:33. Jos Suomi ei saa tehtyä maalia varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla, kisa raukeaa. Voittolaukauskisaa EI siis lasketa mukaan.

HUOM! LUE ALLA OLEVAT KILPAILUN SÄÄNNÖT HUOLELLA! (kohdat 1-7)

Ehdot ja säännöt:

1. Veikkaa Suomen avausmaalin tekijä sekä maalin syntyaika alla olevaan kommenttikenttään. Kilpailu päättyy torstaina 14.5 klo 21:15 Suomen aikaa. Vain tätä ennen julkaistut veikkaukset osallistuvat kilpailuun.

2. Voittaja on se, joka veikkaa maalintekijän oikein. Jos samoja maalintekijäveikkauksia on useampia, voittaja on se jonka aikaveikkaus osui lähimmäksi. Jos myös aika on kahdella kisaajalla sama, voittaja on se joka jätti vastauksensa ensin.

3. Kilpailun voittaja saa itselleen jutussa mainitun Pallomeri.net-fanipaketin (Kisaturistin Suomi-paita + Pallomeri.netin lippis -ja pikee-paita)

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7. Jakamalla kilpailun sosiaalisessa mediassa, saat aikaveikkaukseesi 3 sekunnin marginaalin molempiin suuntiin. (Twitter- tai Facebook-jako. Ilmoita myös vastauksessasi, jos teit näin.)

8. Olet mukana – tsemppiä!

Aiemmista kisoistamme ja niiden voittajista voit lukea TÄSTÄ KLIKKAAMALLA!