Ilmainen kisa Liiga-avauksen kunniaksi – voittajalle vapaavalintainen pelipaita!

Mihin se kesä taas meni? No hyvä, että meni sillä Liiga on taas täällä!

Tottakai käyntiin pyöräytetään sen myötä kisa. Tässä kisassa veikataan sitä, kuka tekee avausmaalin kaudella 2015-2016, eli suomeksi sanottuna: Kuka tekee perjantaina ensimmäisen maalin?

Yhdelle oikein veikanneelle lähtee valitsemansa Liiga-jengin pelipaita haluamansa pelaajan painatuksella.

Jos samoja oikeita veikkauksia on useampia, voittajan ratkaisee maalin syntyaika. Muista siis myös jättää veikkauksesi siitä pelaajan nimen perään!

Miten osallistut:

Veikkaa alla olevaan kommenttikenttään, kuka tekee Liiga-kauden avausmaalin. Lisää perään myös tuon maalin syntyaika, joka siis ratkaisee vain siinä kohtaa jos samoja pelaajaveikkauksia on useampia.

(Ensimmäisellä maalilla tarkoitetaan tässä tapauksessa siis sitä, jolloin ihan oikeasti ensimmäinen maali syntyy, eli livetuloksista seuratessa ensimmäinen ääni kajahtaa ilmoille. Ei siis peliajallisesti ensimmäistä, vaan reaaliaikaisesti)

Esimerkkiveikkaus: Antti Miettinen, 1:49.

HUOM! LUE ALLA OLEVAT KILPAILUN SÄÄNNÖT HUOLELLA! (kohdat 1-7)

Ehdot ja säännöt:

1. Veikkaa Liiga-kauden avausmaalin syntyaika alla olevaan kommenttikenttään. Veikkausaika päättyy perjantaina 11.9 klo 18:30.

2. Voittaja on se, joka veikkaa pelaajan nimen oikein. Jos samoja veikkauksia on useampia, voittaja on se, jonka aikaveikkaus osuu lähemmäksi. Jos vieläkin ollaan tasoissa, palkinto arvotaan näiden henkilöiden kesken.

3. Kilpailun voittajalle lähtee hänen valitsemansa Liiga-jengin pelipaita haluamansa pelaajan painatuksella.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7. Jos jaat tämän kisan sosiaalisessa mediassa (Twitter, Facebook) ja veikkaat pelaajan oikein, voitat automaattisesti, jos muut samoin veikanneet eivät ole jakoa tehneet! Ilmoita jaostasi kirjoittamalla vastauksesi perään ”JAETTU”. Jako tarkastetaan voittajalta.

8. Olet mukana – tsemppiä!

Aiemmista kisoistamme ja niiden voittajista voit lukea TÄSTÄ KLIKKAAMALLA!