Ilmainen Huuhkajat-kisa! – lähimmäksi veikanneelle PS4-konsoli

Huuhkajat pelaa sunnuntaina elintärkeän EM-karsintaottelun Pohjois-Irlannin vieraana. Pannokset ovat kovat ja niin on myös meidän kisamme.

Joku Teistä nimittäin nappaa itselleen upouuden Playstation 4 -pelikonsolin

Miten osallistut:

Veikkaa alla olevaan kommenttikenttään sekunnilleen, missä ajassa syntyy sunnuntai-iltana pelattavan Pohjois-Irlanti – Suomi -ottelun avausmaali. Lähimmäksi veikannut voittaa yllä mainitun PS4-pelikonsolin.

Mainos alkaa

Esimerkkiveikkaus: 29:34. Jos matsi päättyy 0-0, kisa järjestetään uusiksi.

HUOM! LUE ALLA OLEVAT KILPAILUN SÄÄNNÖT HUOLELLA! (kohdat 1-7)

Ehdot ja säännöt:

1. Veikkaa Pohjois-Irlanti – Suomi -matsin avausmaalin syntyaika tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Kilpailu päättyy sunnuntaina 29.3 19:00 Suomen aikaa. Vain tätä ennen julkaistut veikkaukset osallistuvat kilpailuun.

2. Jos samoja voittavia vastauksia on useita, palkinnon itselleen kuittaa se henkilö, joka jätti oman vastauksensa ensimmäisenä.

3. Kilpailun voittaja saa uuden Playstation 4 -pelikonsolin.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden. Voittajaan otetaan yhteyttä ensin e-mailin kautta, jonka jälkeen palkinto toimitetaan postitse.

7. Jakamalla kilpailun sosiaalisessa mediassa, saat veikkaukseesi 3 sekunnin marginaalin molempiin suuntiin. (Twitter- tai Facebook-jako. Ilmoita myös vastauksessasi, jos teit näin.)

8. Olet mukana – tsemppiä! Come on, Huuhkajat!

Aiemmista kisoistamme ja niiden voittajista voit lukea TÄSTÄ KLIKKAAMALLA!