Illan herkkupalana Liverpool – Tottenham: Näitä painetaan lapulle!

Illan ehdoton herkkupala löytyy Anfieldiltä, kun isäntäjoukkue Liverpool saa vastaansa hyvässä iskussa olevan Spurs-miehistön. Kuitenkin joukkuettaankin kovemmassa iskussa on tämän kauden ehdoton sensaatio Harry Kane. Lähtökohtaisesti tänään ’’You’ll never walk alone’’ katoaa illalla kuin pieru Saharaan ’’Harry Kane, he’s one of our own’’ chanttien saattelemana.

Pidemmittä puheitta suunnataan katseet kohti kohdetarjontaa. Vierailijoiden kerroin 4,20 on ehdottomasti täysin käsittämätön ja tartumme siihen alkaijaisiksi ilman suurempia selittelyjä, koska se ei niitä edes kaipaa. Ottelussa tullaan näkemään maaleja tänään, joten hyvän urheilujuhlan nimissä löytyy myös meidän lapuilta yli 2,5 maalia kertoimella 1,70.

Seuraava kysymys: Kuka osuu tänään? Meidän betsivihjeet osuvat ainakin, mutta tämän lisäksi ylänänniin nahkakuulan nakuttavat ainakin Eriksen ja Kane. Ässä pois hihasta ja kerrotaan, että punaisten maalista vastaa tänään Lazar Markovic.

Otathan Veikkausvihjeet myös seurantaan Facebookin ja Twitterin puolella niin pysyt varmasti betsien osalta #pelipaikoilla!

-Veikkausvihjeet-