Ilari Melart poltti punalamppua oikein urakalla – iski Tapparan verkkoon kaksi maalia 40 sekunnissa

Ilari Melart HIFK

HIFK:n riveistä nousi esiin hieman yllättävämpi maaliruisku, kun Ilari Melart painoi kiekon kahdesti pönttöön 40 sekunnin sisällä.

Tappara pelasi HIFK:ta vastaan vahvan avauserän ja johti kahdella maalilla ensimmäiselle tauolle mentäessä. Toiseen erään saapui kuitenkin sisuuntunut HIFK, joka oli myös tehokas. Rivistä nousi esiin ehkä hieman yllättäväkin ratkaisija, kun Ilari Melartin maila puhui kahdesti.

Jykevä ja kovaotteinen Melart on urallaan onnistunut myös tekemään kelpo maalimääriä, mutta ei häntä välttämättä ole opittu tuntemaan minään varsinaisena maaliruiskuna. Tapparaa vastaan Melart oli kuitenkin juuri sitä.

Ensimmäisen maalinsa Melart ampui ranteella sisään ylivoimalla Iiro Pakarisen syötöstä. Melart iski heti seuraavassa vaihdossa uudestaan. Peliä ehdittiin mennä vaivaiset 40 sekuntia eteenpäin, kun kiekko oli taas Tapparan maalissa. Tällä kertaa Melart näytti huikeaa viivapelaamisen mallia uunottamalla blokkaajaa ja upottamalla kiekon pussiin tarkalla laukauksella.

HIFK:n harmiksi muita ratkaisijoita ei rivistä enää noussutkaan ja Tappara pelasi vahvan kolmannen erän voittaen pelin lopulta maalein 5-2.

Ilari Melart laukoo kiekon kahdesti Tapparan reppuun 40 sekunnissa:

Katso myös: Erikoinen tilanne Liiga-ottelussa – Pelicansin maalista löytyi ylimääräinen kiekko kesken pelin


Pelaajat:
Joukkueet: