Poikamaajoukkueen pakille huippusiirto – 16-vuotias Ilari Kangasniemi siirtyy SJK:sta Inter Milaniin

Ilari Kangasniemi Inter Milan

SJK tiedotti merkittävästä siirtouutisesta, kun U17-maajoukkueesta tuttu puolustaja Ilari Kangasniemi siirtyy Inter Milanin riveihin.

Seinäjoen Jalkapallokerho tiedottaa, että seuran oma kasvatti, 16-vuotias puolustaja Ilari Kangasniemi siirtyy pysyvällä siirrolla Italian suurseura FC Internazionale Milanoon. Inter maksaa SJK:lle siirrosta korvauksen.

Syksyllä pitkän sopimuksen SJK:n kanssa tehnyt ja jalkapallolukiossa aloittanut Kangasniemi on edustanut Suomea poikamaajoukkueissa. Viimeksi Kangasniemi kantoi Suomi-paitaa U17 maajoukkueen EM-karsintapeleissä. Kangasniemi debytoi myös miesten peleissä viime kaudella Ykkösessä SJK Akatemian paidassa.

– Ilari on erittäin hyvä urheilija. Hän on kehittynyt pelaajana todella isoin harppauksin läpi viime kauden. Hän nousi B-junioreista pelaamaan pelejä Ykkösen joukkueeseen ja nyt hän on harjoitellut Ykkösliigajoukkueen mukana talvella. Siirto on todella ansaittu. Nyt Ilari pääsee eteenpäin kokeilemaan rajojaan huippuseuraan, kommentoi SJK Akatemian vastuuvalmentaja Arttu Aromaa seuran tiedotteessa.

Tsekkaa myös: Helikopterista hevosen selkään – Arturo Vidal palasi näyttävästi Colo Colon riveihin 17 vuoden tauon jälkeen


Joukkueet: ,