Lehti: Legenda ei luovuta – sydänkohtauksesta toipuva Iker Casillas yrittää paluuta

Iker Casillas

Keväällä sydänkohtauksen saanut Iker Casillas on päättänyt yrittää paluuta kentille. Joulukuussa tehtävä mittava terveystarkastus ratkaisee jatkuuko ura.

Portugalilaisen A Bola -lehden mukaan maalivahtilegenda Iker Casillas on päättänyt yrittää paluuta. 38-vuotias Casillas sai toukokuussa sydänkohtauksen kesken Porton harjoitusten. Tuolloin Casillasin agentti kertoi hänen lopettavan upean uransa.

Jo kuukautta myöhemmin Casillas antoi ensimmäiset viitteet siitä, ettei hänen viimeistä peliään ehkä olekaan vielä nähty, kun hän kommentoi uransa jatkoa Twitter-tililään.

Mainos alkaa:

– Se päivä vielä koittaa, kun lopetan. Antakaa minun itse ilmoittaa asiasta, kun se hetki koittaa, Casillas kirjoitti tuolloin.

Nyt Casillasin tähtäimessä on joulukuussa odottava mittava terveystarkastus, joka A Bolan tietojen mukaan ratkaisee hänen uransa kohtalon. Mikäli Casillas saa tarkastuksesta puhtaat paperit, hänen uransa jatkuu Portossa.

Myös Porto on tehnyt toimenpiteitä Casillasin paluun mahdollistamiseksi, sillä seura nimesi hänet viralliseen pelaajarekisteriinsä. Porton päävalmentaja Sergio Conceicaon puheista voi myös päätellä, että Casillasia odotellaan jo joukkueen vahvuuteen.

– Iker on mestari, eivätkä mestarit luovuta koskaan. Se, että hänet rekisteröitiin joukkueeseen viime hetkellä, on osoitus suuresta tahdosta. Hänellä on yhä jalkapalloilijan DNA, Conceicao intoili espanjalaiselehti AS:lle.


Pelaajat:
Joukkueet: