Ikea löi lisää panoksia Zlatanin ja Beckhamin vetoon – ”Me tarjoamme”

Ikea zlatan samsung - pallomeri.net

Zlatan Ibrahimovicin ja David Beckhamin välinen veto on saanut lisää panoksia, sillä Ikea lähti humoristisella tavalla mukaan supertähtien kisailuun.

Kaksi jalkapallomaailman supertähteä löivät keskenään vedon koskien lauantai-iltana pelattavaan Ruotsin ja Englannin välistä ottelua. Kaikki sai alkunsa, kun Zlatan haastoi Beckhamin mukaan ehdotuksellaan. Englantilaislegenda ei tyytynyt ruotsalaisen ehdotukseen, vaan lisäsi panoksia pöytään.

-Jos Ruotsi voittaa, vien sinut henkilökohtaisesti Ikeaan ja ostan sinulle, mitä ikinä tarvitsetkaan uuteen kartanoosi Los Angelesissa. Jos Englanti kuitenkin voittaa, haluan sinun tulevan katsomaan Englannin matsia Wembley-stadionille Englannin maajoukkuepaitaan pukeutuneena, ja sen lisäksi nautit fish & chips -annoksen puoliajalla.

Mainos alkaa

Zlatan otti haasteen rohkeasti vastaan luottaen omiensa voittoon. Nyt kaksikon väliseen kisailuun liittyi mukaan myös Ikea, joka ilmoitti sosiaalisessa mediassa tarjoavansa Zlatanille ja Beckhamille lihapullat puolukkahillolla, kun Ruotsi voittaa Englannin. Tavarataloketju kyseli myös, että onko medium-koko tarpeeksi suuri kaksikolle?

Ikea liittyi mukaan Zlatanin ja Beckhamin vetoon

Jos kuva ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!